ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Februari 17, 2011

~nyum..nyummm....~



Hari Sabtu hari tu aku bawa lah anak dara aku n my mum kuaq aloq star.... saja lah bw jenjalan makan2 tambah angin lam pewot.. ehhehehhe..... masa nak pegi tu anak aku siap buat tuntutan...
" ummi.. nnt banjew adik makan donut ikan nah!!".....
abahnya jawab "kita ni ikan kew donut erk??? tp napa leh bernapas kat darat????" 
itu ayat tiru iklan tp x menjadi....... lepas ronda2 beli apa n window supin apa yg patot.... terus abahnya ke KFC  Jalan Stadium.....

vavvavavva....... ummi n anak dapat ini sorang sato set... bestnyaaaaa.. my mum pun puji.. 
fish donut nie kn ngan anak tekak dia....


http://farm6.static.flickr.com/5100/5417250358_ec06c72a5b.jpg

gambar adalah dr gugle... 
sbb aku lupa bw tponhr tu... maklumlah kuaq ngan cik abg n fmly...


http://www.everyday.com.my/photo/2011/01/KFC-2011-New-Snack-Box.jpg

Snack box A.... antara pilihan kami ptg tu.....

mmg malatop!!!!!!! aku, anak dr aku . my mum terkena ngan cik somi...
aku kan x prnh makan lg cheezy volcano tuh.... uper2 nya bila panas cheezy dia tu cair beb!!!! bila makan jew teruss bersembur keluar.... adesss... mak aku lak... p tekan ngan jari konon2 nk makan sket2... terus kepanasan jari dia... apapun mmg best....... KFC sekarang ada mcm2 hidangan yg sangat best.....

6 ulasan:

mamyharraz berkata...

wahhh entry mknan lg ni yg buat terlioq rasa nak p kfc skrg jugak =P

AngahSayang2314 berkata...

balas kunjungan kat sini...4llow u back

Zura berkata...

sedap ke kak donut ikan tue...

alya berkata...

mamy--> p kak p.. beli bg byk2 leh banja al sama..... hik3

angah--> tq.....

zura--> kalo ikot tekak kak nie.. mmg best la....

Nurr Kasih berkata...

tak pernah lagi mkn donut ikan :)

alya berkata...

Nurr kasih --> try lah.. mmg best.. bg akak laah..

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails