ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Isnin, Ogos 09, 2010

~bowling..bowling...~

Inilah bila kecik2 dulu x pernah berjumpa ngan 'menan' cenggini... hahhahaa bila dah besau... bila dh leh pegang bola bowling.. ketagih nya... adessss adik kaunter kat SKY BOWL jew yg tau.. ehhehehee
tapi mujurlah dpt majikan yg amat memahami.. ayat bodek hokay
( psst.. kak kin... lenkali bodek boss ag k ahaakssss )
sebenarnya ini adalah gambar2 semasa pertandingan bowling antara JP vs PPNK vs PPK vs LPP.. hah mbik kauuuu... sume ado.. tapi betoiii ka aku nih... sesungguhnya semua itu adalah benar ok....
ok ini lagi muka enterprem... muka budak jumpa bola bowling... ekkekeke





ok ini lah adikku yg amat memahami..... sebabnya... kami punya minat yg sama.... iaitu..
GILA KAMERA OK.... 
ahakss.. statement x boleh blahhh...


muka epy leh men bowling!!!!!

kami lah juara!!!!!!!!


muka budak2 yg penat cuci longkang.....
wakakkakakaaa ampunnnn kak!!!!




lorrrr mana nama aku daaaaa....
ehehehheh



lorrrrrrr kat sini lew.....ekekkee motip boh nama org dulu????
ehehehe sbb aku kan jora cuci longkang... x caya??
tgoklah..... uwaaaaaaaaaa x tsk..tsk...tsk...


muka2 keletihan......


ok tadaaaaaaaaaaa sekian citer pasai bowling..... ehehehhee mcm lah best kan... ahakss.... x pew2 aku cite utk kenangan.... diri sendiri....


~@sala klasik ~

Sebenarnya bulan lepas punya citer nih.. tp dh bulan nie baru hapdet.... makcik pon memaksa diri utk menaip gak citer nih walopon dh basi... ehehhehehe

gambar2 di Sala Klasik sebelom pertandingan bowling... bestt wooo dh lew bg men pree... bg makan kenyang2 lak tu...... mmg best arrr majikan makcik nih.... ehehhehee
ok jom arr layan gambar poyos....ehehhe


ok x muka poyos...... verangan nk jd mc.... ehehehheh



ok ini adik ngan kak yg verangan nk jadi guard hokayyyy!!!!
ada gaya x?????


tetap nak bergambar!!!!!!


my prend!!!!!!


ok yg penting yg nie...... makan..makan...makan.... ehehhehe


erm... makanan kat Sala klasik, Jalan Alor Mengkudu, Kedah nie.. mmg meletopp bg mak cik lah... kitorang selalu wat mjlis kat sini..... berbaloi2... sedap n murah++
( pomot pree k...)


~ rindu sama kamooo~



psst...psst.... aku juga mau berjiwang..... kalo ada rasa nak montahhh pink kew ijo kew sila jgn baca k......

ehehheheheeee amaran dari pihak penaja.......
vavavvavavvaaa di vasss gitteww apa ko ingat ko glamer mak cik??????
wakakakkakaaa

sori lah aku cuma nak luahkan rasa untuk incik somi aku nih.... 
aku rindu bangat sama kamuuuuuu... tu lah kan adat berumahtangga nih...
bila dekat ada saja yg x kena di mata, di hati di mulut dll.....
bila dh jauh mula lah berindu - rinduan segala..... 
opsss sajor nak luah rasa kat sini.....
sbb kekadang incik somi i ni masuk jugak tengok blog bini dia nih.....

abang.......
rindu sama kamoo....... nnt balik x mo gaduh2 k..... ahakssssss



♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails