ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Ahad, Februari 20, 2011

~~ makan angin @ penang lagii~~ part 3




Okay dah sampai Kat TBBH...... check in kul 4+... hahhahaaa... sepatutnya kn daftarkan diri kul 12 utk tlg urusetia... tp aku mengularrr!!!!! opsss... bukan lah demi nakkan cik abg ai ikut makanya ai tpaksa bkorban utk tidak menolong membantu kawan2 urusetia.......

Pemandangan dari lam bilik.. uwahhhhh x dapat bilik yg ngadap laut....

ni pmdgn dari Tingkat 6.......cantikkk sangat!!!!

ini pun..... nampak x anak panah warna merah tu???
pulau idaman utk nak tangkap gambar... ngeeee.. 
pepun layanzz ceramah lu...

subhanallah... cantik sangat kan bila tgok suasana camni...


kolam renang.... 
awalnya pihak otel x bg yg x pakai bikini berenang.... tapi alah anak2 kami ni org kg.... ada aku kisah..... hahhahahaa lastly guard tu izinkan jugak... so apa lagik..... 
eh arr berenang ngan anak2 jopun pg tu..



layanzzz gambar gedikss pulak...

ni guard yg tlg tgok budak2 mandi..... ensem x????
kusyukk jew..... 
( tgok anak ka tgok ikan dugong berjemur bang???)


laki aku vs aku...
laki aku yg sentiasa serius..... grrrrr!!!!!

kalau nak tgok gambar suasana TBBH lebih dekat usaha kat sini

~~ makan angin @ penang lagii~~ part 2



Part 2..... layanzzz gambar sepanjang perjalanan ke 
Tanjung Bunga Beach Hotel....

Ni atas jalan atas dari Bayan Lepas ke Georgtown... 
opsss kalo silap soli arrr!!!!!


Ni aku panggil terowong tp jalan bawah jew kan.. bukan cam terowong pun...





Ni dah kat Batu Feringghi..... Hotel2.. saja ronda2 baru patah balik ke Tanjung Bunga....

Ni pun........


lautan luas...... x sabarnyaaaaaaaaa nak main laut... ngeee



Tanjung Bunga Beach Hotel dekat jew ngan Bangunan nie....


~~ makan angin @ penang lagii~~ part 1


Entry edisi percutian...... mcm la byk sgt yg ado.... tapi apapun. percutian kali nie agak seronok sbb kami bertiga... incik some leh join walaupon mmg tlewat dek menanti dia hbs keje.... janji awalnya dia nak balik umah pastu terus bertolak ke penang bersama... last minit.. dia x jadi balik n keje hbs kul 3++.. adesss... so,, kena drive sendiri la ke penang.... destinasi pertama sebelum ke Tanjung Bunga Beach Hotel ialah Teluk Kumbar, Bayan Lepas.... hantar parents kat umah adik.... bg can org tua tu men ngan cucu.....si DANISHA...... layanzz gambar mek nisha lu.. jom..

danisha ngan kak iqah....

danisha tgah kusyuk tgok apa ntah...

tgok kak iqah dia lah upa nya...


Danisha ngan along...... time ni ms bw dia g antar pak long dia.... 
dia pun nak drive sama... lucu betul minah nie...


♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails