ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Selasa, September 28, 2010

~jom kita berangan~

Hari nie dah selasa..... adesss daah baper hari dah aku x leh berblog, bermuka buku, berchatting.... ceewahhh mcm padat jerk kan xtvt aku kalo ada tenet... ehhehehee.. apa pun time tenet meng'cipan'kan diri dia hari tuh aku dah verangan yg best2... apa mende yg best?????? ehehheee


jom2 join haku verangan!!!!!!!! padehal??????????????..... sendiri mau ingat...

 Vivaz pro



 K850 ( cybershot )




S003


blackberry......



nokia E72


dan yang nie..... owhohohoooo...

gambar adalah di perolehi dari sini
dan juga dari cik gugel k...... kalo nak tau apa2 pasal mende alah ni... check lah kat situ yea..

 apa punya angan2kan.. ehheheheee
itu adalah imaginasi manusia normal.... ekkekeee



opsss kalo x verangan kayo x normal erk???? ado lah plak cmtu kan.....
apa pun haku masih sedar haku di mana...dan apa yg mampu aku beli.... ekekkekee








yang ni jer kot aku mampu .... ehhehee ini adalah idaman aku...
tapi aku jugak kalo boleh nak yg cybershot..... gambar mmg klass k... ( pada haku lah..)


sekian sahaja angan2 saya untuk hari ini....
salam.....
peace n sengal!!!!!!!!!!!!!!!

psst...psst... aku sbnrnya tah bersedih sbb tpon kesayanganku x leh di baiki dah.... 
uwaaaaaaaaa




♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails