ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Sabtu, Mei 29, 2010

~ mak borek anak rintik~

hehehheheeee... ayat anak beranak yang sengal ok.....

ummi : adik, camna peksa tadi? ok x? boleh jawab?
anak : ok ummi.. senang jerk...
ummi : agak2 leh dapat atas dari 80 x markah?
anak : erm.. tak tau lah ummi....
ummi : lorr,, awat pulak... tadi kata senang....
anak: yang senang tu 10 soklan jer ummi.... 40 lagik susah....
ummi: ngeeeeeeeeeeeeeeee............


~cuti...cuti...cuti...~



COTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII........ ewahhh semangat tu kan aku punya tajuk<<<<<< heheehhe..minggu lepas memang agak menyibukkan....senang cakap aku sibuk tahap cipan mggu lepas.... adesssss.. 
pe pun... aku epy.. sbb bila aku bz aku akan senang ati....hehehhee pelik x?? mcm nie.. bila aku bz aku akan wat keje dan berFB jerk....so aku x sempat nak pk banyak sgt masalah diri aku kan.... heheheheee...

Hari Khamis tu aku dapat jemputan dari CC PPN Kedah... jemputan makan - makan n ramas mesra ngan wife GM baru kami....dalam sibuk2.. bab makan jgn lepas wehhhhhhhhhhhhh.. ehehheheheh
gambar nanti aku upload.....skrg musim malas bergambar untuk diri sendiri ok.....n malas nak upload....nnt rajin aku uploadkan...Layanan mmg top 10 ok.... wife GM Puan Hajah....... ??? mmg low profile... mesra alam....( ini pendapat aku ok) dan mmg pandai masak.... menu petang tu.. Mee Kari, Puding Laici(aku yg memandai letak nama k )Cola Radix.. keropok Pahit......ehehehheheee....

Malam Khamis lak... aku kena stay back kat opis... untuk membantu staff kesihatan ambil darah PA aku
( pekerja asing ok)huhuuhuhhhuuu.. mujur lah aku sekarang lebih kurang mcm org bujang jerk... kalo x mau bebal laki aku okies..... ahakssssss, bekerjasama ngan cik mat mmg best.. friendly..... so keje pun cepat jerk....jangka siap kul 11... kul 10+ dah ok.. alhamdulillah... pastu  acara paling di tunggu2.... MAKAN PREE..... ahaksssssssssss.. best2......

Jumaat>>>> ronda2 bandar alor setar...... plan nak ke Hot Air Ballon..... tapi jem siottt.... kensel arrr.. terus masuk lam pekan.... ronda2, window sopin....... yeahaaaa 3 shopping comlpex.. aku redah marin.... gilos siottt.. ahaksss....

Sabtu>>>>> aku sbnrnya kene tunggu tuan besar aku meeting nih.... sbb tu smbil menyelam minum air...... lepak cc lah beb... mujur leh lepak cc.. kalo x.. bersawang lak lah blog haku nih kan... :-) panjang lebar beb ayat aku hari nie......best2.. leh lepak2 kat Fb.. blog cenggini.... aman jerk...hehehheee ayat mak budak yg x henggat...

okies olss....cioww.. adios... amigos...


♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails