ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Ogos 05, 2010

~cuci sawang~



lama bebenor mak cik x menghapdet blog makcih nih...... kesibukan, kemalasan, kerosakan, ketidaksempatan..... benar2 menganggu jiwa ini sejak 4 - 5 minggu nih... adesssss.. sebenarnya semangat cukup kuat utk menghapdet tp tu lah... mcm2 yg melanda jiwa......
 kalo rajin insyaallah  mak cik akan hapdet blog yg x sepertimana ni dgn penuh ketekunan... ekkekekekee ayat boleh blahhh.... wahahahhahaa








~award dari Puan Vizard~

Maceh kak cyunk..... bagi award nih....
dah lama bebenau akak bg award nih.. tapi nie baru berkesempatan nak publish.... ehehehhee kesibukan yang melanda berserta kemalasan tahap Gaban...... adesssss sori yea sis....

http://2.bp.blogspot.com/_y0QTGKJrnbo/TDbDtfyYxdI/AAAAAAAAL_I/TiAVNd3v2NI/s1600/cute_blogger_award.jpg

Sesi menjawap TAG pulak..
1.Apa nama blog dan knape letak name tu?

Nur Kasih....
~napa erk letak nama tu????? 
i. erm masa blog nih di buat Drama Nur kasih tengah meletooppp kat TV...
ii Memang rasa best jer letak nama nih.... ehehehhehee
iii. Nur Kasih juga membawa erti cahaya kebahagiaan yang di cari oleh tuan empunya Blog Nur Kasih.

2. Jelaskan knape bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?

ermmmmm sebab memang nak letak nama tuh..... eheheheeh

3. Bila blog anda mula beroperasi?

adessss bila erk..... tapi apapun selepas teruja tengok blog MAMA AQILAH 
rasa2nya lam bulan 5 tahun 2009....

4. Siapa follower pertama anda?
yang pastinya MAMA AQILAH juga....

5. Ucapan kpd si pemberi award

Tima kasih bebanyak kpd Puan Vizard aka my sis...... ehehehheee sbgai blogger yg mentah seperti saya saya amat menghargai sesangat setiap award @ tag @ apa saja yg di tag kepada saya.... ekekkekekee ayat formal x henggat....

6. Tag 9 org yg anda rsa patut terima award ni. :)
(adesss 9 erk????? erm...)


 ermm ok dah kot.... cukup lah tu....

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails