ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, September 10, 2009

~bonus @ duit raya~

pepagi td member aku dh tanya pasai ayat alah nie....
kata nyer dy dgq kt tv semalam...
aku no komen cz aku mmg x tgk tv smlm....(kuaq soping daaa )
pastu bila cr kt BH online adalah citer nih...
"DUIT RAYA RM500"
erm.... kalau aku di tempat penjawat2 awam- aku akan kata alhamdulillah...
mujuq dapat dari x dapat apa langsung kan?????
ok klw yg setuju ngan aku sssshhhhh... diam!!!!
klw yg x setuju pun....
sssshhhh diam.... boley gitu???
aku x keje ngan gomen!!!!
klw korang dpt ker x ker..
aku cm leh dgq & nengok jerk....
tapi per pun...
My Bos...
My Company....
so... so.... baik ati......
TQ GM..(aku taw dy mmg xtau pun aku puji dy kat sini),
TQ suma yg terlibat....
napa aku puji????
coz aku dah dapat duit layer.......
n dah hbs pun.....
Alhamdulillah...walaupun pada sesetengah org RM500 tuh ciput bebenor tapi cubalah kita bandingkan diri kita yg dpt dgn org yg xdak duit pun nak rayer nih....
eeeewaahhhh kang ada yg marahkan aku nih....
Aku memang bersyukur sesangat.. bila bos aku bg dt laye... yea lah....banyak juga
(sama byk yg gomen dapat)..
boleh la aku belikan family aku serba sikit barang keperluan n etc...
(dah beli dah pun) n bleh lah kurangkan sedikit bebanan utang aku......
n pesanan terakhir "terimalah apa jua rezeki yg datang dengan senang ati k"
mungkin itu saja rezeki kita utk tahun ni kan....
ok adios amigos...
ciiiowwww

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails