ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, November 04, 2010

~ cotiii datang lagiii~lalallallallaaaaaa




Ehem..ehem..ehem.... esok saya bercotii yea........ ekleh cam arr saya sensorang yg cotii kan... 
okay esok adalah Happy Deepavali....... epy deepavali untuk semua yang merayakannya........

Mood untuk bercutii sangat membuak2..... sebab.. cuti akan berterusan hingga Ahad.. dan Ahad adalah hari untuk berdetinggg sedunia!!!!!! yeayyyyyy.... semangat siott.. wakakkakakaaa memanglah aku ni syok sendirikan tapi keseronokkan nie belom tentu jadi kenyataan kot sebab incik kekasih saya akan ke key el ini malam..... belum tentu sempat nak balik sabtu nanti....huhuuhuhuuu cuma mampu berdoa lam hati jew....tapi kalo paksa aci x?
 apa pun
esokkk adalah cotiiii!!!!! lusa jugakkk.. tulat jugakkkk..  

itu yang penting kan.... 


Good Weekend


♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails