ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Rabu, Ogos 05, 2009

~10 benda yang paling di ingini~

Impian dan harapan.....
tak salahkan ada harapan dalam hidup???
walaupun benda tu belum tentu dan sudah tentu x kan jadi....
aku nak juga simpan impian tu...
nakkkkk...jugaaaa...
huu..huu...
  • AKu Nak Kaya....( sudah tentu222 aku tau aku tak kan kaya harta)
  • Aku nak bergambar bertiga ngan mak+ arwah abahku..( yang niepun sampai mati xkan menjadi realiti coz abah ku dah meninggal, dulu ms dy ade aku xsempat...)
  • AKu nak durian runtuh yg membolehkan aku byr hutang bg peghabih...
  • Aku nak hidup berdikari....
  • Aku Nak ada umah sendiri...
  • Aku Nak bg gaji aku penuh jer kat dlm bank tu wlpn dh hbs bulan...( bley ker erk???)
  • Aku nak pegi mana2 tempat yg cool,nyaman, n bley gve happiness
  • aKU NaK KuRuSSSSS.. (bley tak erk?? klw 1 hari mkn nyer mcm org x mkn seminggu)
  • Aku nak enjoyss n g sesoping cm membe22 yg len???
  • Aku nak jadi anak yg baik...nak jaga mak aku sampy akhir hayatnya...( yang ni semoga ALLAH makbulkan)
Azam, impian, harapan... perlu ada..
tapi... jgn terlalu berharap...
kita hanya merancang...
ALLAH MAHA BERKUASA..
k... adios.. cioowww

~indah kah hidup ini???????~

Kehidupan ini bagaikan laut.........
umpama ombak yg setia menghempas pantai.....
umpama badai yg sentiasa bergelora....

Jika kita di darat memandang indah pada ombak ombak kecil....
Tapi andai pantai boleh berbicara...
adakah dia akan berkata- kata pada ombak????

Jiwa aku...
Hati aku...
Perasaan aku...

di tika ini...
di kala ini....

HANYA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI.....

Aku kah yang bersalah????
AKu kah???

entahlah hidup tak selalunya indah kan???
k... adios...

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails