ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Isnin, September 20, 2010

♥♥♥Malaysia Day Giveaway♥♥♥

Jom join GA lagi.... ehehheeee



Syarat2 nyer...( copy dari blog tuan tanah sajork.. harap maklum )

1) Terbuka kepada semua bloggers.. Yang xda blog sendiri pon masih boleh join... Cute Mum xkesah... Tapi yang tinggal kat Malaysia jer yer...

2) Tinggalkan penyertaan anda kat komen n3 nie....

*Tulis ayat keramat nie..... " BINGGO!! " ..
*Link blog anda pada yang ada blog @ email pada yg xda blog..

Senang jer kan....

Hadiahnya :
Maaf yer... Masih belum jumpa yang menarik... Nak cari time jalan2 shopping raya nnt.... Sabaryer..

Tarikh Tutup :
30 September 2010
(12 tgh)

ok untuk join sila klik kat sini

~dunia maya~





Ermm.... aku rasa terpanggil untuk menaip mengenai alam dunia maya...... mksd persahabatan dalam dunia maya ini..... sejak aku kenal dengan dunia blog.. kemudian dunia mukabuku....... berbagai ragam manusia ku kenali.....

lebih2 lagi kat facebook lah.. adess mcm2... ada setengah tu ccukup manis di depan.... kat belakang suka laga2 kan kawan... ada sesetengah2 lak suka kritik setiap status yg kwn2 post..... padehal kwn yg posting tu saja suke2.... huhuhuuu yg peliknya.... dia sendiri buat x pew lak.. ekkekekee opssssss maaflah apa yg aku taip nih adalah pengalaman aku sendiri bukan dr citer sesapa k.... motip dia.... berkawan lah seramai yang mampu...... tapi jangan lah cari musuh...... 1 lagi dalam dunia siber ni jugak.. kita perlu mengurangkan ego kita.... sbb dalam berkawan....kita kena memahami sapa kawan kita... bukan sekadar " aku nak kau faham" tapi "aku akan cuba memahami kau"ehehhee sapa setuju????? angkat kebod!!!!!!!  memang sukar untuk kita memahami orang lain.... tapi ajarlah diri kita..... sbb walaupun kita hanya bersahabat di alam maya tapi sahabat aka kawan aka teman kita tu juga manusia kan..kan..kan.... apalah salahnya kalau kita cuba mengikhlaskan diri kita dalam persahabatan..... ceeewaahhhh mcm lah aku nie baik sgt kan.... apa pun ini adalah nasihat untuk diri aku sendiri jugak.. bukan untuk sesapa... tapi kalo adayg rasa boleh di guna pakai tu... ikutlah.. kalo x.. humbankanlah ayat2 aku nie jauh ke dasar perigi buto!!!!!! ekekkekeke
pe pun.. PEACE n Sengal.......................


~~~~KEJAMNYAAAAAA~~~~~

 Sungguh tragis dan kejam!!!! itu saja yg mampu ku katakan.... betapalah nilai kemanusiaan hilang dalam diri seorang manusia..... setiap hari ada berbagai cerita yg menyayat ati... Buang bayi.... bunuh membunuh.... dll... tapi sejak 2 3 minggu nie.. Malaysia gempar ngan cerita pembunuhan Jutawan Komestik : Datuk Sosilawati....bersama 3 individu lain...... semoga roh2 mereka di tempatkan bersama golongan orang yang beriman.... apa pun Tahniah juga kepada Polis Malaysia yang berjaya merungkai persoalan ttg kehilangan Jutawan itu  dengan cekap dan cepat..... apapun sila klik sini..................

sedekahkan al fatihah untuk mangsa2 ini.....

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails