ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Rabu, Mei 12, 2010

~mei yg penuh dugaan~




salam hari rabu......
erm.. sebenarnya idup aku agak kalut aka bz lew minggu nie..... ngan masalah fmly... mslh keje n berbagai ag.... chewaaahhh introoo mcm bagus jerk.. muahahhaaaa....

bermula 2 mei hari tu.... aku dikejutkan ngan berita kematian sepupu2 aku yg kemalangan di jalan kl - kuantan.... al fatihah untuk fmly arwah kak noraini n arwah kak norhayati........

di sebabkan terkejut ngan berita tu, my mom masuk spital.... erm... 3 hari kena tahan kat wad...
sehari sebelum tu.... lori tanker my hub terbako.... adessss mujurlah laki aku tu x der pa2.. kalo x.........parah weh.... dugaan...
x sampai seminggu.... kawan baik hub aku lak meninggal bersama biras dia..... juga kemalangan.. sian...al fatihah jua untuk keluarga arwah rohaizi...

pada aku..sejak 5 tahun lepas mei adalah bulan penuh dugaan n kenangan....
antaranya ialah :-

* aku ditinggalkan.....
* awah abhku jua meninggal pada 16hb mei...
* arwah wan..... 27 mei...
* aku di lamar my luv hubby skang.....11 mei

opsssssssss... cukup2.. kalo nak kira 1 / 1 xjadik keje aku ptg nie... ekekekkekeee
erm.. ssajork jew nak imbas2 kan memori... semoga aku akan menjai manusia yg tabah....

ok.. nanti kalo ada citer bagus aku kongsi ag.. daaaaa adios amigos... cioww.





♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails