ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Ahad, Oktober 11, 2009

~rindu....~

Rasenya dah byk ari jugak kan aku xberblog....xdak semangat... xmcm budak nih... dia ni semangat... mmg berbaloi-baloi..wlpn berpantang tp msh smpt mengupdate blog dia... hee.hee sori dik.. aku xsihat... demam, batuk.... yg teramat teruk bg aku... uh.. dugaannnn....suara pun mmg rockers giler, smpy ari nih pun mcm tuh jugak.. sabau jerk lah.
so, bila dah mengadap n jari jemari ku sudah mula menjalankan keja2nya maka ada sesuatu yg aku nak kongsi di sini...

pertama......

"SUMATERA BARAT DI LANDA GEMPA BUMI"

malam tuh( aku x ingat tarikh k, x prihatin kan aku???)dlm keadaan mamai krn mkn ubat selsema.. aku terdengar...

PADANG KENA GEMPA BUMI dari mulut hubby aku.....

ish biaq lah jawab aku dlm mamai tuh...esoknyer... bila tgk paper... Ya Allah... siannya.. aku rase simpati sangat..

sebabnya aku prnah smpy ke sana. walaupun trip aku ke sana ari tuh byk kenangan di Bukit Tinggi tapi dgn semalaman kngan tuh ianya meruntun ati kecil ku... terimbas di danau fikiran ku akan anak- anak kecil yang berkeliaran di pesisir pantai di Padang, meminta sedekah.. apakah nasib mereka???? Ya Allah... sian kan.. itulah org Malaysia nih mmg tggi ngan sifat kesian belas sesama insan.... TAPI....... sendiri mau ingat lah kan..
okey aper pun itu adalah salah satu kekuasan Ilahi.... apa jua yg berlaku adalah atas KehendakNYA....
kedua....
aku dah balik tgk MOHD SHAUQI RAFIQUE( betoi dak xtau aku eja sat g MAMA dia marah plak kat aku
..hee.hee) sungguh comey... i like.. baguih betoi anak pz n sob nih... baik jerk...

ke tiga

aku rase mcm simpati???? simpati ker??? bila dah 2x ambik ubt kat Klinik yg sama n still xbaik2 juga hubby aku pun bwlah aku ke satu Klinik nih... aku mmg selalu pegi.. tp xprnah masuk k!!! cuma drve bw Abah n mak jerk. Yang masuk parents aku tu jerk, ish anak apalah aku ni kan... ops.. jap mcm ni klinik nih tmpt parking dia Ya Robbi.. payah bebenau.. tu yg aku x masuk tuh.. so bila pi ngan hubby aku marin, aku mmg terkejut aku rase mcm ke klinik zaman 80-an gittew... eh mcm lah aku tau sgt klinik zmn tuh mcmana kan..hee.hee.. keadaan dia mmg kesiaaaaaaannnnnnn. tapi org tetap ramai!!!! mmg betoi...tarikan utamanya ialah ubat n cara rawatan doktor tuh.. x per, pada aku mgkin doktor nih x mampu kot nak cr klinik yg +baik dari tmpt lama dia nih kan.. aku nak snap gmbq.. tapi hubby aku kata x payah lah...erm.. mem ikut perintah tuanku!!!

Ke empat

Kenapa lah 2 3 menjak nih aku rs malas sgt nak my pejabat!! awatlah??? aku sndiri xdak jawapan nya.. cuma suasana di tmpt keje aku skrg dah x semeriah dulu.. klau tak dulu kat tmpt aku nih mmg cukup meriah.. pepagi lagih sudah ada gelak ketawa, gurau senda.... tapi sekarang HAMBAR... KENAPA???? aku teerlalu rindukan suasana dulu...

TUNGGU LAH... mana tau kot2 ada keajaiban kan...

ish mentang2lah dah byk ari xberblog.. aku nih.. merapu dana mcm2 kan???? alah nak menaip jerk bukan bercakap kan? kalau bercakap mau habis suara rockers aku nih..

ops.. ada g.. nanti next n3 aku nak citer pasai open house plak...kalau rse nak tgk, gmbq aku anak beranak kat uamh tbuka nantilah yeaa... ewahhh mcm lah best kan.. padehal.. hampeh wa cakap lu... kwa..kwa...

okey lah.. adios...ciooww...

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails