ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Selasa, Jun 30, 2009

kembali pada Yang Berhak....

Al fatihah... untuk Pak Tam cousin Arwah Abah ku...
Hari Jumaat, hr 2.. aku tgh bersiap2 utk menjengah Ibu Mertuaku, ku terima berita Pak Tam sepupu Allahyarham Abahku juga telah kembali pada ke Rahmatullah... Pak Tam adlh antara insan 2 yg Abahku sayangi.

Hari nie( Selasa, 30Jun 2009) aku tak dak mood nak update blog nie slps 4 hari internet aku x leh surf...meluat...

per pon, adios.. ciow..

Khamis, Jun 25, 2009

gambar kawin ari tu...

4 sweet mom cik nina...nie jer yg aku leh tempek kat c,nie..moga ko pueh ati k.. per pun sowyy coz aku blik lmbat hari nuri 2.. x nyempat ko tgk erk.. ciiaann..




ni gambar hari akad nikah
bersama insan- insan yang amat kusayangi..


cayang abang...he..he..he..

mcm kata kak puteri 1 abaikan pengapit bidan terjun aku 2 yerk..( ensem boy tu arr..)

bergambo sblm makan...pengantin yg spsg g 2, adik aku..cu&liana

ku harap ko pueh ati arr cik nina ooii.. tp aku terkilan sai gmbo ms tgh berarak terdelete pastu aku dh xpandai nak cr blik.. maklum br tgh bertatih berblog.. nantilah aku tempek len kali yea... so, slmt mnjamu mata ngan gmbo yg x seberapa ni yerk..

adios amigos.. cioww..

bank card.....

Marin, aku ingat kes keta wat hal 2 yang terakhir utk ku... tapiii.... semalam dari kul 8.00mlm sampai kul 12.00 tgh mlm aku msh tercongok kt dpn BIMB Alor Setar... Ingtkn ATM 2 yg rosak, tp sumer yg dtg keluar ngan muka yg manisss banget.. uper22nyer kad aku yang blurrr.. isshh.. geram.. geram.. c,ap nangis22 g.. (coz sakit ati..)dlm aku dok berair mata 2, darlingku (my hbby) leh senyum22 gelak22kan aku g..

and.. pagi nie pepagi g aku dah tercongok kat dpn BIMB P.Sena.Konon2nya nk cheq ar naper kad aku jd cenggitu.. smtra nk tggu bank buka, aku pun tryy ler mskkn kad aku kat ATM tu.. tau x???? aper jdi?? dengan senangnyerrr transaksi aku pun BERJAYA... fuhhh.. lega.. n, mujurlah kad aku 2 x leh berckp kan klw x mesti dy kater... hee.. hee.. camner kene buli??? best tak?? waa... waa...

and hari nie juger.. ms aku msk ofiss kul 2 td aku rase hepi ssgt cz, akak ~"PUTERI SATU" MAMA C'COMEY AQILAH~ bg respon kat aku.. best tul ( bg aku yang baru nak b'jinak2 ngan blog ni) tq so much akak...

k, hari nie hari yg baik utk ku...
daa.. adios.. ciow..

Rabu, Jun 24, 2009

the good day + the bad day.....

Hari nie bermula ngan mood yang terganggu di awal pepagi gie...
eeee... geraaamm..
however, hati ku di sejukkan ngan buah tangan yang paling best.. my fav tuuu..
he..he..he.. ada yg jeles lak nie... my cute girl jgn maree arr..

nie ler buah tgn dari cameron... tq p.non...

(t.. comey dok bunger niee... huuu..huu..)

Pastu hepi222 dpt bunger 2... time lunch td arrrgghhh... keta wat hal lak.. kena sound ngn hubby lak.. errgh.. lagi lah +++=tencion... naper lahh ko wat hal oh keta ku sayang... dah hujung22 bulan nie.. hee.hee.hee..

However, moge22 dah hbs lah bad day aku yerkk..

adios amigos.. ciow.

Selasa, Jun 23, 2009

trip ke padang lagii....

Hari Kedua.... pengalaman yang paling best.. tapi...kecut perut...
Ke Danau Malinjau.. melalui selekoh 44...

However, MALAYSIA THE BEST... tanah airku tercinta..


Nie lah kenderaan wajib kami kat sanerr...



DANAU MALINJAU.....

Nie lah teman - teman ku tersayang...

Sooo.. bila dah penat berjalan22, nie lah tempat makan n makanan yang paling best stlh 2 hari d'negara orang.. uhuk..uhuk..

kat dalam gambar nie terkurang 1 masakan yang paling best..

kangkung gunung berapi... best wooo...

so, ciow dulu k.. adios.. nanti nak sambung g...

Isnin, Jun 22, 2009

trip ke padang ngan geng keje...

Hari Pertama Di Padang, Indonesia..

1st time jejakkan kaki di bumi indonesia,.. best juga.. apatah lg bersama teman2 yg memang 1 kepala.. best woo.. Ni masa sggah kt air terjun apa nama ntah luper..ms otw ke Bukit Tinggi. sejuukkk..

nie lah air terjun yang paling cool...

meh leh jalan2 cuti kat bukit tinggi nie..


trip yang bagus banget.....

Wow... jom ke Padang... dalam hati rasa teruja banget.. almaklumlah nak jalan makan angin tu...
tapi yang penting.... he3... hanya kita yang tau kan..kan.???


kat KLCC.... tengah tunggu flight...

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails