ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Jun 25, 2009

bank card.....

Marin, aku ingat kes keta wat hal 2 yang terakhir utk ku... tapiii.... semalam dari kul 8.00mlm sampai kul 12.00 tgh mlm aku msh tercongok kt dpn BIMB Alor Setar... Ingtkn ATM 2 yg rosak, tp sumer yg dtg keluar ngan muka yg manisss banget.. uper22nyer kad aku yang blurrr.. isshh.. geram.. geram.. c,ap nangis22 g.. (coz sakit ati..)dlm aku dok berair mata 2, darlingku (my hbby) leh senyum22 gelak22kan aku g..

and.. pagi nie pepagi g aku dah tercongok kat dpn BIMB P.Sena.Konon2nya nk cheq ar naper kad aku jd cenggitu.. smtra nk tggu bank buka, aku pun tryy ler mskkn kad aku kat ATM tu.. tau x???? aper jdi?? dengan senangnyerrr transaksi aku pun BERJAYA... fuhhh.. lega.. n, mujurlah kad aku 2 x leh berckp kan klw x mesti dy kater... hee.. hee.. camner kene buli??? best tak?? waa... waa...

and hari nie juger.. ms aku msk ofiss kul 2 td aku rase hepi ssgt cz, akak ~"PUTERI SATU" MAMA C'COMEY AQILAH~ bg respon kat aku.. best tul ( bg aku yang baru nak b'jinak2 ngan blog ni) tq so much akak...

k, hari nie hari yg baik utk ku...
daa.. adios.. ciow..

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails