ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Rabu, Mac 30, 2011

♥♥tiba-tiba rasa teringin....♥♥

Teringin?????? teringin apa erk??? tgah2 berjalan ngan jari tadi tiba2 terjumpa gambar buah nie...... adessssssssss tiba2 rasa tesangat teringin di sebabkan anak2 cacing dala pewot rasa mengidam kot!!!!!!


cer teka........ buah apa??????

jeng....jeng......

 kalo kat tempat ai buah nie namanya buah setoi.......

http://2.bp.blogspot.com/_xsDGDp0EqOo/TMaJKsWcwVI/AAAAAAAAB2I/PTFskNooQdk/s1600/imagesCAFB56HK.jpg


http://1.bp.blogspot.com/_xsDGDp0EqOo/TMaJOsqLU2I/AAAAAAAAB2M/pzlLAx-o9iI/s1600/imagesCAOAOCGN.jpg
gambar hasil di copy dari  sini

ni masa masaknyaaaaaaaaaaaaaaa

cicah garam belacan... pergghhhhh sedapppppppppp

♥♥ berbantal lengan..... pengikat kasih sayang???♥♥
info adalah dari sini

Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.
Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)…FAKTA….sirius….
Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.
Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah shave ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.

So pada isteri-isteri semua, anda semua praktikan ke tidur atas lengan suami?
Suami-suami semua, adakah anda shave licin ketiak atau biarkan berbulu?

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails