ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, September 23, 2010

"I LOVE U CONTEST"

Sejak berblog, pastu tengok kawan2 bercontest bagai rasa minat jew kalo kena tag..... wakakakakkakaa ayat x boleh blah kah..... ekekkeke... so..so..so.... bila dah di tag oleh mamagee,  makanya bersorak aku setinggi pokok nyoq n dokong..ececceceeee pulak lah kan... ok contest ni adalah di sini sebenarnya.... sesap yg nak join leh dapatkan syarat2 nya di sini, situ, sinun................





 


Ini syarat2 penyertaannya ( ini telah di copy dr blog tuan tanah yea...):


1) Open to ALL bloggers  - aku layak

2) Buat satu entry bertajuk "I LOVE U CONTEST"  - dah buat

3) wajib menjadi follower blog ni dulu - dah buat

4) Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang - dah letak
(harus ada link back ke contest ini ye)

5) sila tag 3 bloggie laen lebih ramai lebih bagus eah - dah tag
 

6) jangan lupe comment post ni supaya senang ash nk ambush -
peserta2

tema concept CONTEST ni adalah dengan cara mengUPLOADkan gambar anda bersama dengan orang tersayang sama ada

♥ gambar bersama mama tersayang @ ♥ gambar bersama papa tersayang @ ♥ gambar bersama sister/brother tersayang @ ♥ gambar bersama BF/GF tersayang @ ♥ gambar bersama BFF tersayang


dan beritahu kenapa anda sayang dia...





psst..psst...psst,.... inilah gambar yang i pilih......

gambar time raya hari tu.....




 





saya sayang bangat sama dia kerana dia seorang yang sangat memahami, sabar dan bertanggungjawab dalam mengemudikan bahtera perkahwinan kami.... keindahan yang si dia lakarkan di kanvas cinta kami sangat indah untuk di abadikan selamanya.....i luv u sayang!!!!!!!


3 orang yang nak saya tag kan.....

1. hanim

2.kak azmah
 
3.shida

4. pizet

wahai sahabat handai ku yg budiman marilah ramai2 kita ber contest ngan tuan tanah 
Tarikh tutup :- 30hb September 2010 k....

opsssssssssssssssss aku ni tunjuk sgt kata tak lulus MATe time exam dulu.. ahaksssss tulis 3, tag nya 4..... ekkekekeee

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails