ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Ogos 27, 2009

~pose bersama~

tahun ni tahun pertama aku berpuasa bersama my luv hubby.....
tapi sian hubby aku...
tiap2 petang kn bbuka ngan air 0 jer dulu smtr nk smpy umah...
tp x per....
berkorban aper saje.......
hmmmm...
aku mmg x pernah rancang nak masak apa..
coz...
aku balik ptg..
tolong jer per yg mak aku masak...
heee...heee.
untung juga erk dok ngan mak nih...
cayang mak...
bukan ayat bodek tapi mak adalah insan yang terrrrr paling aku sayang...
hanya dia.. yg paling memahami...
thank my luvly mom....
pasai hubby aku...
dy cukup2222 x cerewet...
paling sporting...
apa jer dia makan...
kiranya aku cukup beruntunglah kan!!!!!
k.. pa.. ma cayang banget sama pa...
esok dah jumaat... dlm planning aku my be nak blik umah MIL mlm ni @ pg esok..
bleh lah jlnkan sessi mbik ati MIl kan??? erm... teruk x aku???
tapi betoi apa, ambik ati mak mertu kan...
kalau dia sayang aku pun bukan sesapa.. menantu dia juga...
tapi aku mmg cukup beruntung...
hubby aku adalah anak kesyangan MIL aku... so... mau x mau aku ni d'kira menantu ksygn dy lah kot noh????
hee..he... sessi perasan merasan sudah tiba...
hwever...
"keluargaku adalah kesayanganku..."
ok kpd yg tggl kt negeri yg cuti nya jumaat n sabtu...
selamat bercuti...
have a nice holiday...
jg yg cuti sabtu n ahad..jg selamat bercuti nanti yea...
adios...

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails