ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, September 09, 2010

~mood raya~


Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.........

Mood raya dah 80%..ehehe kira ok lah kan.. marin half day... temankan incik somi belikan baju raya tuk dia...
best2... sebab ada juga habuan tuk aku.. ehehhehe.. sepasang lagi baju raya... n etc... maceh lalink....
hari nih kena kojo laie...tapi wajib half day kan... nak balik tolong mak pasang tikar getah idaman kalbu dia... ahakssss.... pastu nak tolong rebuskan ketupat.... then nak balik umah MIL.... kata menantu yg baikkan... ekkeke padehal... menantu hantu.....
mak... tggu yea menantu hantu mak nak blik..... ehehehhe..
malam ni ada BBQ kat umah kwn baik hub.. ish nak pegi ke x erk.... tapi aku rasa nak suruh hub pegi sensorang jerklah kot kan... camnolah makcik nak tggl rumah yg msh berselerak tuh...... 

erm... aku akan mula bercuti esok smpy isin jerk.... selasa keja smpy rabu.... pastu cuti lagi smpy sabtu.. best3.. cuma yg x best nya wet dah habissssssssssssssssssss uwaaaaaa....
camno nak jenjalan raya nih... ahaksssss.... 
ok lah apa pun.. semoga Aidilfitri kalian adalah yang di berkati.....
peace n sengal... ehehehhee
adios.... salam aidilfitri....


♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails