ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Selasa, September 14, 2010

~~~cerita raya lah pulak~~~

Di saat sume org masih lam mud raya mak cik dah kono koje...... adoyaiii.. x pew2.. kan pekerja dedikasi kan..kan..ahakss.. ayat pujuk ati lah tu beb!!!.. tapi kalo lepak kat umah pun boring siot.. nak jenjalan fulus ya mulus dah pupus..... ehehehhee... so lebih baik lepak kat opis kan.....
marin... adik ngan incik hubby makcik dah balik keje..... uwaaa.... tggallah kami berempat.(mak, abah, aku & anak dara aku).......
opss..smbil bercerita usharr arr gambo yg ala gedikss nih k...


 




ok jom cite pasai raya walaupun raya aku mmg x best n hebat mcm cite insan2 lain... tapi layanzzzzzzzzzzz jerk.. ehehehheee

KHAMIS, 9hb September 2010

pagi : kat pej.. kena koje....

kul 12 tghari - 8.00 mlm : dah leh balik...... yes3.... balik umah tlg mak buat ketupat pulut... 6kg tu....kuat betul mak aku tuh... huhuhuu kalo harapkan anak dia yg sorang nie.. alamat beraya x dak ketupat lah.. ekekkekee.. buat gulai daging...rendang ayam..... pas berbuka... terus laju2 bersiap nak balik aloq staq... umaah MIL... anto ketupat serba sikit.... ahaksss.....dah kata menantu(hantu) mithali kan....

JUMAAT 10hb September 2010
pagi raya.....

Bangun n mandi bersiap2 ke Masjid tok Solat Sunat AidilFitri....best.. ramai sangat org....
kuar jew dari masjid terus pegi beraya kat umah member.. lawat anak n cucu dia yg baru bersalin... best kan.. ada ahli baru lam umah....
pastu terus balik ke Kampung mak....melawat sanak saudara sebelah mak... petang tuh terus lak bergegas balik ke umah MIL...... yea lah sian lak beraya 3 beranak jerk... malam bw MIL jejalan beraya..

tido kat umah MIL......

SABTU 11hb September 2010

Aku bersemangat nak beraya ari nih... punya lah awai bangun...n bersiap2... tapi.. huhuhuuu jadi lewat gak kuaq.... prust2... agenda 1st ari nih... g kedai mungew.... beli bunga2 tuk ke kubur FIL.... ngan tok cik hubby....

tengok tu bersemangat jerk ibu mertua ku ittew....

c..... i pun dapat k....
ini lalink saya bagi yea.... ecececee tetiba kan....



pas ke kubur segala... kami terus ke umah abg ipaq i.. abg sulung incik hubby..

ini gambaq kat tepi sawah... sayangnyew masa ni padi yg menghijo x dew....

ngan family incik hubby....

bersama adik2 ipaq n MIL aku....

lepas makan kenyang2 kat umah kak ipar aku... kami bertolak ke umah arwah tok hubby.. tapi beteri tpon  dah KONG!!!!!!!! huhuuhuu so x dew gambaq lah k....
melawat org baru lagik.... banyak tol yg bersalin time nak raya nih... huhuhuuu.. sepupu hub selamat melahirkan anak sulung lelaki yg sgt shumiilllll.....

lepas melepak smpy kul 6+.. kami terus balik ke Alor Setar..... dah x dew semangat nak berya ke lain....
raya ke-3 dah janji ngan adik ku nak ke Asun.... sbb dia pun dh nak balik ke Kelantan umah MIL dia.... so sempat jugaklah terjah ke Asun..... beraya ngan family aku sebelah abah....

so.. raya ke empat aku hanya melepak melepek kat umah jerk...sbb siapkan segala pakaian utk incik hubby aku yg dh kena keje....... beraya lah dia kat otel california dia tuh.....uwaaaaaaaaa aku kembali solo!!! ahakssssss ngaku jerk kan.. yea lah solo sbb dah kena PJJ balik,, hik3....

so dah hbs edisi raya aku utk kali nie... tapi sok keje pastu cuti lagikk 3 hari.. apa mau buat????? jalan?? makan angin???
makan angin belakang umah jerklah kot.... ehehehhee

so dah kul 5...... maka.. selamat lah sudaaa masa aku berjimba sensorang kat opis hari nih..... ahaksss...
ok daa byee.....

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails