ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Jun 25, 2009

gambar kawin ari tu...

4 sweet mom cik nina...nie jer yg aku leh tempek kat c,nie..moga ko pueh ati k.. per pun sowyy coz aku blik lmbat hari nuri 2.. x nyempat ko tgk erk.. ciiaann..




ni gambar hari akad nikah
bersama insan- insan yang amat kusayangi..


cayang abang...he..he..he..

mcm kata kak puteri 1 abaikan pengapit bidan terjun aku 2 yerk..( ensem boy tu arr..)

bergambo sblm makan...pengantin yg spsg g 2, adik aku..cu&liana

ku harap ko pueh ati arr cik nina ooii.. tp aku terkilan sai gmbo ms tgh berarak terdelete pastu aku dh xpandai nak cr blik.. maklum br tgh bertatih berblog.. nantilah aku tempek len kali yea... so, slmt mnjamu mata ngan gmbo yg x seberapa ni yerk..

adios amigos.. cioww..

bank card.....

Marin, aku ingat kes keta wat hal 2 yang terakhir utk ku... tapiii.... semalam dari kul 8.00mlm sampai kul 12.00 tgh mlm aku msh tercongok kt dpn BIMB Alor Setar... Ingtkn ATM 2 yg rosak, tp sumer yg dtg keluar ngan muka yg manisss banget.. uper22nyer kad aku yang blurrr.. isshh.. geram.. geram.. c,ap nangis22 g.. (coz sakit ati..)dlm aku dok berair mata 2, darlingku (my hbby) leh senyum22 gelak22kan aku g..

and.. pagi nie pepagi g aku dah tercongok kat dpn BIMB P.Sena.Konon2nya nk cheq ar naper kad aku jd cenggitu.. smtra nk tggu bank buka, aku pun tryy ler mskkn kad aku kat ATM tu.. tau x???? aper jdi?? dengan senangnyerrr transaksi aku pun BERJAYA... fuhhh.. lega.. n, mujurlah kad aku 2 x leh berckp kan klw x mesti dy kater... hee.. hee.. camner kene buli??? best tak?? waa... waa...

and hari nie juger.. ms aku msk ofiss kul 2 td aku rase hepi ssgt cz, akak ~"PUTERI SATU" MAMA C'COMEY AQILAH~ bg respon kat aku.. best tul ( bg aku yang baru nak b'jinak2 ngan blog ni) tq so much akak...

k, hari nie hari yg baik utk ku...
daa.. adios.. ciow..

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails