ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Oktober 28, 2010

♥♥♥s@y@ rindu di@♥♥♥



Bila PJJ nie.. rasa rindu sentiasa mekar di hati..... ahakssssssss saya rindu sama incik somi saya...... rinduuu bangat....... nak tunggu time untuk kepulangan dia umpama menghitung langkah si kura2.... adoii apa kena mengena ngan kura2 erk??? sengal jew kan.... huhuuhuhu


lalink.... windu bangattt sama kamoo......
nanti balik kita kuaq makan roti sardin yea.... hik3....
motip utama aku merindui kamoo!!!!! wakkakakaka

Aku sering merindui kamu kerana setiap kali nadi ini berdenyut rasa kasih untuk mu sentiasa memekar.... Sayang...... hanya kesetiaan yang menjadi harapan kita.... bila berjauhan..... aku sentiasa mengharapkan kejujuran  sentiasa ada di ruang yg kosong antara kita itu.... 



Rabu, Oktober 27, 2010

~puding koktail~

Tengah best2 blogwalking tadik terjumpa lah gambar puding koktail...
Adessssss tetiba rasa tersangat nak makan mende nih.......
gambar adalah di ambil dari sini

nafsu makan ni memang kan... langsung x leh kawal2... hik3

~cerita campur~



Dah bersawang blog aku nih....maklumlah tuan tanah asyikk sibuk memanjang.... nak buat macamnakan.. bila di namakan sebagai pekerja.. haruslah kita bekerja sebagai seorang pekerja bukan boss kan... hik3..... tapi betullah di sebabkan tuntutan tugas n kesempitan masa serta gambar yang baru boleh di godek.. maka hari ini saya akan mem buat resepi gambar bercampur untuk tontonan.... hik3 ayatttt macam apa ntah jew kan... 


okay untuk makluman semua.... pada 29/09/2010 baru2 ni adalah Harai Lahir anak dara ai yang ke 8... dah 8 tahun anak dara aku... dah besar panjang... dah semakin pandai  mcm2.. ehehehe.. siap minta hadiah enfon uollsss.. adessss tggu lah sayang bg ummi ko nih kayo dulu erk... tapi kalo setakat yg mainan tu ok kot
so... no hadiah2... sekadar jamuan makan kecil2an + doa selamat untuk anak dara ai itu.... tgok jew lah gambar yg dah dirojakkan itu yea... jemputan hanya lah jiran terdekat n kawan2 kelas dia jew....
plg sempoi.... apapun... SELAMAT HARI LAHIR ANAKANDA KU...... SEMOGA ADIK MENJADI INSAN YANG BERGUNA PADA KELUARGA, AGAMA,& NEGARA..... ( maaflah... dah dekat sebulan baru lah ummi buat n3 ni untuk adik....).... opsss sebenarnya.. pada 29/09/2010 itu juga adalah besday anak teruna aku...( anak teruna pinjam jew).... MOHD SHAUQI RAFIQUE.....anak makcik ni.. kalo teringin nak tengok citer pasai besday shauqi tengoklah kat sini

  sori dik cilok gambar shauqi..... 
dah besauuu anak teruna ai ni kan... 
bila jumpa nak jew mcm nak cubit2 jew.. ehehhehehe....
http://4.bp.blogspot.com/_jPUkEnT_7v8/TKqaA9A7xmI/AAAAAAAABbc/_2Jh-lrw1zA/s1600/P9101961.JPG

ni plak majlis kecil2an ittew...



okay itu cerita pasai majlis haari lahir anak dara aku yg dah sebulan..... ini plak antara gambar2 yg menunjukkan betapa aku sangattt sibuk... 2 minggu lepas adalah masa berulangalik ke Alor Setar n mesyuarat2 yg x habis di pejabat aku.... uwaa macam nak nanes tau..... bukan sibuk mesyuarat tapi sibuk menyajikan makanan dll untuk boss2 yg datang,,,, huhuhuuu...



Ini juga antara penyebab mengapa saya sangat sibuk....
Bacaan Ikrar untuk Hari Peladang Penternak & Nelayan Peringkat Negeri Kedah..
asyik2 latihan baca Ikrar....
eh nak baca ikrar pun kena ada latihan kew????
hah korang jgn taktau yea.. kalo x dew latihan... agak2 leh tak korang buat up & down yg serentak...
pastu nahu nahi nada sume tuh??? hah.. makanya seminggu jugaklah asyik berlatih sume tuh.. tapi apa pun Tahniah buat Pasukan Ikrar yang sangat A+... ehehe maaflah kaat sini cuma ada gmbar geng pompuan jew... tgah tggu gambar sume org & gmbar time berikrar tuh... nanti kalo ada akan di tambah di sini....


okay sebenarnya banyak lagi yang menyebabkan saya sangat sibuk.... nanti lah cria lain yea... ni pun puas berhempas pulas nak siapkan n3gt merapu.. ini.. hahhahaa... semangat kemalasan adalah mengatasi segalanya....

Khamis, Oktober 14, 2010

~ mood yang kureng!!! ~






Minggu nih antara minggu yang paling sibuk lam diari koje haku.... 
kadang2 rasa tensen weehhhhh..... banyak mende nak kongsi lam blog.. 
tapi bila tpon kesayangan hamba masih di ICU maka... tiadalah gambar yang dapat di upload... kamera ado tp bateri wat hal... tpon 1 lagi pun ado tapi x leh buka kat pc ni lak... erm..... 
membosankan jerk hidup aku nih kan.... 
hari ni dah Khamis tapi keje masih tetap berlambak2 atas meja ni... camno tu????
perlukah aku bekerja esok????? owh tidak!!!!!!!!!! 
tak sanggup dah baper malam aku asyik siapkan keje kat umah..... 
cuti2 nih tak mo arrr... 
makanya haruslah aku menambahkan time keje aku hari nih.... 

Kawan2 kat Kedah hari nie time keje takat 3.30 jer.. aku???? hah ntah lew......
bos ada harapan dpt anugerah x tahun nie wahahahhaaa....
ikhlas lew aku mmg tak minat ngan anugerah2 nih sume... tapi kalo boss baik ati , bagi bonus pun dah ok.... wakakkakakaaa.. mata duitan tol kan.. ahaksssssssssss!!!!!! 
uisshhh mana de manusia zaman ni tak perlukan duit..... 
boleh dikatakan hampir 90%  nak hidup perlukan duit sekarang kan....
ehehhehee itu aku mandai2 jew tau bubuh persen dia.. bukan maklumat dr sesapa..... ekekkekeee..... huhuhuu aku nih lam sibuk2 pun masih nak menaip.... 
nak wat camno kan lam ati ni dah meronta2 nak meluahkan apa2 kat blog aku nih....... 

opssssssss aku baru terperasan yang followers aku dah semakin bertambah.... 
buat kawan2 yang sudi follow saya opssssssss tetiba bersaya2 kan..... 
Saya susun berjuta terima kasih kerana sudi singgah di blog yang serba naif ini..... 
TERIMA KASIH SEKALI LAGI........

see.... dah ramai dah tu.. dah 19 orang.... huhuhuuu saangat2 tak sangka k..... dulu ada sorang folow pun dah rasa kembang setaman..... sekarang dah 19 orang dah..... ish kalo nak paksa leh x.. sesapa yang jengah blog saya sila follow..... wakkakakkaaaa aku rasa lepas nie pakai x dak sesapa dah nak baca blog aku yg merapu rapan ni kan.... ehehheeee.. sori yea.. saya gurau jew....... aiman tak kisah pun.... kepada yg sudi singgah tu pun dah buat hati saya kembang setaman tau!!!!!!! macehh olss.......

saya sebenarnya sangat berminat nak menaip ini tapi disebabkan masa yang sangat menjeleskan  saya untuk berlama2 di sini... huhuhuuhu insyaallah saya akan luangkan juga maasa untuk berblogwalking walaupun kdg2 sebagai "silent reader"... tapi sekarang saya memang sangat2 suke merantau ke blog2 kengkawan sume..... mencari ketenangan, sungguh bila jenjalan baca blog kengkawan jiwa saya sangat aman.... 
peace n sengal !!!!!! ahaksssssssssssssssss...
okaylah... saya nak undur diri dulu....... assalamualaikum... salam sejahtera.... selamat bercuti esok & lusa buat warga KEDAH dan yang sewaktu dengannya...... selamat bekerja untuk kengkawan yang terpaksa bekerja esok......
 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... adios geng!!!!!
p/s : maaf yea capur aduk jap aku.. jap saya... huhuuhuhu

Ahad, Oktober 10, 2010

~10/10/10~......



10. 10. 10





Sana sini orang asyik bercakap tentang tarikh nie.... 10hb Oktober 2010 @10.10.10........... so.. saya pun nak juga buat entry tentang 10.10.10....... hari nie Angkasawan Negara juga telah menamatkan zaman solo beliau.... SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT  :-

 Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor ♥♥♥ Dr Halina Mohd Yunos 
kalau nak baca cerita tentang perkahwinan beliau baca kat sini 

ehehheheee best kan.. sama cantik sama padan pasangan nih.... semoga berkekalan hingga akhir hayat hendaknya....


Perkahwinan Dr Sheikh Muzafar Shukor (Angkasawan Negara, 10.10.2010.flv

Isnin, Oktober 04, 2010

~letih~

Erm.... aku bukan saja2 nak kata kat sapa2... tapi hari ni amat meletihkan fizikal, mental mentol aku!!!! tahap babun wa cakap lu!!!! ekekkekee... dari pg tadik asyik lah mencuci, membasuh segala bagai....bukan kat umah tapi kat opis chek nih hah...... huhuhuuu.. korang pernah tak buat 1001 keje dlm satu jawatan?????? korang ade??? hah.. aku tau x dew kan.. tapi itu lah aku.... dari tukang sapu, tukang cuci, tukang segala tukang tapi bukan ikan belukang sume kena buat... letih beb!!!! dh lew keje lam opis lagi.... huhuhuhu..... kalo ada keje len sah2 aku resign 24 jam nih..... ekekkekekeee opssssssssssss sabau2.... cik Yaya oiiii kalo ko benti sapa nak bayo wet kete??? wet umah bagai????????? sapa?? sapa???? huhuhuuu tibe2 insap k!!!!!  kadang2 ikhlas aku mmg tak sanggup k.... huhuuhuu tapi sabarlah... sabar demi masa depan...... ok lah nak sambung kije... banyak lagik dok tunggu..... kang x sempat siap nahas aku k...


Flowers




♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails