ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Oktober 14, 2010

~ mood yang kureng!!! ~






Minggu nih antara minggu yang paling sibuk lam diari koje haku.... 
kadang2 rasa tensen weehhhhh..... banyak mende nak kongsi lam blog.. 
tapi bila tpon kesayangan hamba masih di ICU maka... tiadalah gambar yang dapat di upload... kamera ado tp bateri wat hal... tpon 1 lagi pun ado tapi x leh buka kat pc ni lak... erm..... 
membosankan jerk hidup aku nih kan.... 
hari ni dah Khamis tapi keje masih tetap berlambak2 atas meja ni... camno tu????
perlukah aku bekerja esok????? owh tidak!!!!!!!!!! 
tak sanggup dah baper malam aku asyik siapkan keje kat umah..... 
cuti2 nih tak mo arrr... 
makanya haruslah aku menambahkan time keje aku hari nih.... 

Kawan2 kat Kedah hari nie time keje takat 3.30 jer.. aku???? hah ntah lew......
bos ada harapan dpt anugerah x tahun nie wahahahhaaa....
ikhlas lew aku mmg tak minat ngan anugerah2 nih sume... tapi kalo boss baik ati , bagi bonus pun dah ok.... wakakkakakaaa.. mata duitan tol kan.. ahaksssssssssss!!!!!! 
uisshhh mana de manusia zaman ni tak perlukan duit..... 
boleh dikatakan hampir 90%  nak hidup perlukan duit sekarang kan....
ehehhehee itu aku mandai2 jew tau bubuh persen dia.. bukan maklumat dr sesapa..... ekekkekeee..... huhuhuu aku nih lam sibuk2 pun masih nak menaip.... 
nak wat camno kan lam ati ni dah meronta2 nak meluahkan apa2 kat blog aku nih....... 

opssssssss aku baru terperasan yang followers aku dah semakin bertambah.... 
buat kawan2 yang sudi follow saya opssssssss tetiba bersaya2 kan..... 
Saya susun berjuta terima kasih kerana sudi singgah di blog yang serba naif ini..... 
TERIMA KASIH SEKALI LAGI........

see.... dah ramai dah tu.. dah 19 orang.... huhuhuuu saangat2 tak sangka k..... dulu ada sorang folow pun dah rasa kembang setaman..... sekarang dah 19 orang dah..... ish kalo nak paksa leh x.. sesapa yang jengah blog saya sila follow..... wakkakakkaaaa aku rasa lepas nie pakai x dak sesapa dah nak baca blog aku yg merapu rapan ni kan.... ehehheeee.. sori yea.. saya gurau jew....... aiman tak kisah pun.... kepada yg sudi singgah tu pun dah buat hati saya kembang setaman tau!!!!!!! macehh olss.......

saya sebenarnya sangat berminat nak menaip ini tapi disebabkan masa yang sangat menjeleskan  saya untuk berlama2 di sini... huhuhuuhu insyaallah saya akan luangkan juga maasa untuk berblogwalking walaupun kdg2 sebagai "silent reader"... tapi sekarang saya memang sangat2 suke merantau ke blog2 kengkawan sume..... mencari ketenangan, sungguh bila jenjalan baca blog kengkawan jiwa saya sangat aman.... 
peace n sengal !!!!!! ahaksssssssssssssssss...
okaylah... saya nak undur diri dulu....... assalamualaikum... salam sejahtera.... selamat bercuti esok & lusa buat warga KEDAH dan yang sewaktu dengannya...... selamat bekerja untuk kengkawan yang terpaksa bekerja esok......
 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... adios geng!!!!!
p/s : maaf yea capur aduk jap aku.. jap saya... huhuuhuhu

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails