ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Rabu, Oktober 27, 2010

~cerita campur~



Dah bersawang blog aku nih....maklumlah tuan tanah asyikk sibuk memanjang.... nak buat macamnakan.. bila di namakan sebagai pekerja.. haruslah kita bekerja sebagai seorang pekerja bukan boss kan... hik3..... tapi betullah di sebabkan tuntutan tugas n kesempitan masa serta gambar yang baru boleh di godek.. maka hari ini saya akan mem buat resepi gambar bercampur untuk tontonan.... hik3 ayatttt macam apa ntah jew kan... 


okay untuk makluman semua.... pada 29/09/2010 baru2 ni adalah Harai Lahir anak dara ai yang ke 8... dah 8 tahun anak dara aku... dah besar panjang... dah semakin pandai  mcm2.. ehehehe.. siap minta hadiah enfon uollsss.. adessss tggu lah sayang bg ummi ko nih kayo dulu erk... tapi kalo setakat yg mainan tu ok kot
so... no hadiah2... sekadar jamuan makan kecil2an + doa selamat untuk anak dara ai itu.... tgok jew lah gambar yg dah dirojakkan itu yea... jemputan hanya lah jiran terdekat n kawan2 kelas dia jew....
plg sempoi.... apapun... SELAMAT HARI LAHIR ANAKANDA KU...... SEMOGA ADIK MENJADI INSAN YANG BERGUNA PADA KELUARGA, AGAMA,& NEGARA..... ( maaflah... dah dekat sebulan baru lah ummi buat n3 ni untuk adik....).... opsss sebenarnya.. pada 29/09/2010 itu juga adalah besday anak teruna aku...( anak teruna pinjam jew).... MOHD SHAUQI RAFIQUE.....anak makcik ni.. kalo teringin nak tengok citer pasai besday shauqi tengoklah kat sini

  sori dik cilok gambar shauqi..... 
dah besauuu anak teruna ai ni kan... 
bila jumpa nak jew mcm nak cubit2 jew.. ehehhehehe....
http://4.bp.blogspot.com/_jPUkEnT_7v8/TKqaA9A7xmI/AAAAAAAABbc/_2Jh-lrw1zA/s1600/P9101961.JPG

ni plak majlis kecil2an ittew...



okay itu cerita pasai majlis haari lahir anak dara aku yg dah sebulan..... ini plak antara gambar2 yg menunjukkan betapa aku sangattt sibuk... 2 minggu lepas adalah masa berulangalik ke Alor Setar n mesyuarat2 yg x habis di pejabat aku.... uwaa macam nak nanes tau..... bukan sibuk mesyuarat tapi sibuk menyajikan makanan dll untuk boss2 yg datang,,,, huhuhuuu...



Ini juga antara penyebab mengapa saya sangat sibuk....
Bacaan Ikrar untuk Hari Peladang Penternak & Nelayan Peringkat Negeri Kedah..
asyik2 latihan baca Ikrar....
eh nak baca ikrar pun kena ada latihan kew????
hah korang jgn taktau yea.. kalo x dew latihan... agak2 leh tak korang buat up & down yg serentak...
pastu nahu nahi nada sume tuh??? hah.. makanya seminggu jugaklah asyik berlatih sume tuh.. tapi apa pun Tahniah buat Pasukan Ikrar yang sangat A+... ehehe maaflah kaat sini cuma ada gmbar geng pompuan jew... tgah tggu gambar sume org & gmbar time berikrar tuh... nanti kalo ada akan di tambah di sini....


okay sebenarnya banyak lagi yang menyebabkan saya sangat sibuk.... nanti lah cria lain yea... ni pun puas berhempas pulas nak siapkan n3gt merapu.. ini.. hahhahaa... semangat kemalasan adalah mengatasi segalanya....

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails