ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Selasa, Januari 04, 2011

~~~~azam baru di tahun baru~~~~~



Bila masuk jew tahun baru mesti ada azam baru kan..... aku rasa sume org mcm tu kot??? eh korang x kew??? ehehhee sori2......okaylah aku nak publish gak azam aku di tahun baru nih........ semoga walaupun tak tertunai semuanya tapi bagi salah satu nya ado!!!!!





  • NAK TAMBAH AHLI KELUARGA......... 

    saya dah kepingin sangat nak tambah ahli keluarga baru nie.. semoga ada rezeki di tahun 2011





    • Babies


      • NAK BELI LAPTOP... ( walopon dah ada pc kat umah )
       
       


      • NAK BELI NOKIA C3 
      http://www.beritateknologi.com/wp-content/uploads/2010/04/nokia-c3-pink.jpg
      gambar dari cik google.....
    ***NAK MENJADI PEKERJA YANG DI SENANGI, DEDIKASI, BERAMANAH, DAN BERINOVASI TINGGI......
    ( ALHAMDULILLAH..thn 2010 dah dapat anugerah pekerja contoh )
         ALHAMDULILLAH.... 
        dah 10 tahun berkhidmat akhirnya.... saya dapat!!!! bukan nak menunjuk tapi saya amat berbangga kerana saya antara yang terpilih....       
          **Ni impian yang akan saya bawa dari tahun ke tahun.... IMPIAN UNTUK MEMILIKI RUMAH SENDIRI........     
        ***NAK BELI RANTAI UNTUK ANAK DARA SAYA......
        ( semoga bajet 2011 ada lebihan untuk ini)




          ~~~~~salam 2011~~~~~

          Assalamualaikum.. salam sejahtera.. salam tahun baru...... sedar tak sedar 2010 telah selamat meninggalkan sejarah nya dalam diari hidup memasing....... 
          hari ni dah 4hb JANUARI 2011..... huhuhuuu betapalah ketinggalan nya aku untuk mengucapkan selamat datang kpd 2011......

          Selamat Datang 
          2011
          New Year


          rasanya dah hampir sebulan aku tak update blog nih.... huhuhuuu rindu bangat!!!! tapi kesibukan menguruskan kerja2 yang menimbun membuatkan aku memendamkan perasaan rindu kat blog tersayang aku nie.....
           insyaallah selepas jew hbs audit kat bahagian aku nanti aku akan berusaha dengan keras sedaya upaya untuk mengapdet semua cerita yang tertunggak......... banyak sangat nak di kongsi.. opss... pc kat umah dah leh guna... tp line tenet cam hampehhh slow mcm kura2 kena gastrik.....
          so... SELAMAT  TINGGAL 2010 YANG MENYIMPAN BERJUTA2 KENANGAN.. PAHIT MANIS MASAM TAWAR KELAT PAYAU SEGALA........
          SELAMAT DATANG 2011... SEMOGA TAHUN 2011 AKAN MEMBERIKAN KEBAIKAN UNTUK KITA SEMUA........

          ♥♥@ku & di@

          besday haku.......

          anniversary @cinta kami

          Daisypath Anniversary Years Ticker

          LinkWithin

          Related Posts with Thumbnails