ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Selasa, Januari 04, 2011

~~~~azam baru di tahun baru~~~~~



Bila masuk jew tahun baru mesti ada azam baru kan..... aku rasa sume org mcm tu kot??? eh korang x kew??? ehehhee sori2......okaylah aku nak publish gak azam aku di tahun baru nih........ semoga walaupun tak tertunai semuanya tapi bagi salah satu nya ado!!!!!





  • NAK TAMBAH AHLI KELUARGA......... 

    saya dah kepingin sangat nak tambah ahli keluarga baru nie.. semoga ada rezeki di tahun 2011





    • Babies


      • NAK BELI LAPTOP... ( walopon dah ada pc kat umah )
       
       


      • NAK BELI NOKIA C3 
      http://www.beritateknologi.com/wp-content/uploads/2010/04/nokia-c3-pink.jpg
      gambar dari cik google.....
    ***NAK MENJADI PEKERJA YANG DI SENANGI, DEDIKASI, BERAMANAH, DAN BERINOVASI TINGGI......
    ( ALHAMDULILLAH..thn 2010 dah dapat anugerah pekerja contoh )
         ALHAMDULILLAH.... 
        dah 10 tahun berkhidmat akhirnya.... saya dapat!!!! bukan nak menunjuk tapi saya amat berbangga kerana saya antara yang terpilih....       
          **Ni impian yang akan saya bawa dari tahun ke tahun.... IMPIAN UNTUK MEMILIKI RUMAH SENDIRI........     
        ***NAK BELI RANTAI UNTUK ANAK DARA SAYA......
        ( semoga bajet 2011 ada lebihan untuk ini)




          4 ulasan:

          maria_m0hamadiah berkata...

          saye doakan semua menjadi kenyataan.. tahniah untuk anugerah tu..=) folo ye...

          alya berkata...

          maria @ teruja nya saya sebab bila update jew terus ada komen.. tq yea....

          mamyharraz berkata...

          alya~mamy dah tgk c3 pink tu sapa penggemar pink mesti sukee=P

          alya berkata...

          mamy --> al pun dah tgok mamy.. mmg cu gilo.... sbb tu berazam nak dapatkan jugak.....

          ♥♥@ku & di@

          besday haku.......

          anniversary @cinta kami

          Daisypath Anniversary Years Ticker

          LinkWithin

          Related Posts with Thumbnails