ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Selasa, Januari 04, 2011

~~~~~salam 2011~~~~~

Assalamualaikum.. salam sejahtera.. salam tahun baru...... sedar tak sedar 2010 telah selamat meninggalkan sejarah nya dalam diari hidup memasing....... 
hari ni dah 4hb JANUARI 2011..... huhuhuuu betapalah ketinggalan nya aku untuk mengucapkan selamat datang kpd 2011......

Selamat Datang 
2011
New Year


rasanya dah hampir sebulan aku tak update blog nih.... huhuhuuu rindu bangat!!!! tapi kesibukan menguruskan kerja2 yang menimbun membuatkan aku memendamkan perasaan rindu kat blog tersayang aku nie.....
 insyaallah selepas jew hbs audit kat bahagian aku nanti aku akan berusaha dengan keras sedaya upaya untuk mengapdet semua cerita yang tertunggak......... banyak sangat nak di kongsi.. opss... pc kat umah dah leh guna... tp line tenet cam hampehhh slow mcm kura2 kena gastrik.....
so... SELAMAT  TINGGAL 2010 YANG MENYIMPAN BERJUTA2 KENANGAN.. PAHIT MANIS MASAM TAWAR KELAT PAYAU SEGALA........
SELAMAT DATANG 2011... SEMOGA TAHUN 2011 AKAN MEMBERIKAN KEBAIKAN UNTUK KITA SEMUA........

2 ulasan:

syariza09 berkata...

yahooo....al kembali..happy new year bebeh....

alya berkata...

ehehhehee yess sis..... setelah berkurun tak berapdet kan.. hik3

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails