ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Mei 13, 2010

~ esok cotiiiiiiiii~


amboii tajuk .... asikk nak cootii jew kan.... erm.. keje dah siap.. tggu keje2 baru jew... alah n3 tajuk punya baguih.. tapi aku pasti akan kejemuan bila coti..... sbb tatau nak wat apa selain dari kemas2 umah...masak makan.. tidoq.. layan industan....
nak jalan....RM kureng lew... hehehheheheheee

yg ada adik beradik reramai tu mesti best kan...
kalo ujung2 minggu leh berkumpul reramai kat umah parents.....
tapi aku sikit bangat deh......

nak balik umah MIL.. aku segan sgt sekarang.,.....
segan.. takut.. malu.... tapi bukan aku x balik terus k...
cuma segan kalo nak balik sensorang.....kalo balik ngan hub...
leh hub aku tulunss jawab kan soklan cepu mas dari MIL....
ekekekkekeke

mcm ayat menantu mithali jew sis!!!!!!! muahahhahaha

so aku out dulu lah.....adios.. amigos...

psst : n3 nie merapu jew lebih k....

glitter-graphics.com

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails