ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Februari 17, 2011

~nyum..nyummm....~



Hari Sabtu hari tu aku bawa lah anak dara aku n my mum kuaq aloq star.... saja lah bw jenjalan makan2 tambah angin lam pewot.. ehhehehhe..... masa nak pegi tu anak aku siap buat tuntutan...
" ummi.. nnt banjew adik makan donut ikan nah!!".....
abahnya jawab "kita ni ikan kew donut erk??? tp napa leh bernapas kat darat????" 
itu ayat tiru iklan tp x menjadi....... lepas ronda2 beli apa n window supin apa yg patot.... terus abahnya ke KFC  Jalan Stadium.....

vavvavavva....... ummi n anak dapat ini sorang sato set... bestnyaaaaa.. my mum pun puji.. 
fish donut nie kn ngan anak tekak dia....


http://farm6.static.flickr.com/5100/5417250358_ec06c72a5b.jpg

gambar adalah dr gugle... 
sbb aku lupa bw tponhr tu... maklumlah kuaq ngan cik abg n fmly...


http://www.everyday.com.my/photo/2011/01/KFC-2011-New-Snack-Box.jpg

Snack box A.... antara pilihan kami ptg tu.....

mmg malatop!!!!!!! aku, anak dr aku . my mum terkena ngan cik somi...
aku kan x prnh makan lg cheezy volcano tuh.... uper2 nya bila panas cheezy dia tu cair beb!!!! bila makan jew teruss bersembur keluar.... adesss... mak aku lak... p tekan ngan jari konon2 nk makan sket2... terus kepanasan jari dia... apapun mmg best....... KFC sekarang ada mcm2 hidangan yg sangat best.....

~~tenangnyaaaaaaaaa~



Aku sangat suke ngan suasana yang sangat tenang n damai.... mcm lam gambar nie....
cahaya kebiruan langit mendamaikan jiwa... mengocak kerinduan ...
kehijauan pepohon menyerlahkan ketenangan.......

http://getgreenmusic.files.wordpress.com/2009/08/beach-pic.jpg

KETENANGAN  N KEDAMAIAN IDAMAN KALBU...

~ merendek time!!!!!!~


lalallalalaaa........ ehehehee inilah adalah n3 gedikss santai okay...
gambar2 time kuaq bersantai n bermanja manjaan ngan cik somi n family...

mula..mulaaa gambaq budak gediks 2 orang nie...

 ni kat i -city aloq staq!!! 
aloq staq okay bukan shah alam... ngeee

ni plak gambaq time makan angin ke Bayan Lepas-Teluk Kumbar, PP...
hah.... kan senang combine ja sume gambar ,,,nak masuk 1 - 1 lambat.... combine ja senang cita.... ehehhehe...

sebenarnyaaa dok tgah asah semangat untuk bercuti di Batu Feringghi esok.... lalallalalaaaaa.....


♥♥♥ sesi merajinkan diri♥♥♥



Tiba-tiba mood rajin mariii!!!!!! walopon x lah serajin mereka2 yg rajin ittew,, tapi kadang2 aku nie mmg rajin... masuk lif tekan sendiri lak so bila dok kelebek blog spupusepapat  aku~ puan pizet tentang entry dia mcm kat sini.... so selepas 2 kali mencuba baru aku teringat nak wat entry ttg nie...
tentang puding nie.... maaflah aku tatau nk namakan apa...

masa 1st time try hr tu aku guna, kek buah... sedap... 
tp 2nd time buat try kek gulung nie..

untuk tekak aku n fmly.. kek ni x berapa seswai lak.... ermmm..


aku guna kan naata de coco.... tp kalo guna buah koktail lagi sedap...
mmg dah try wat utk kawan masa akad nikah dia baru nie...

setelah di masukkan kastard....

yang ni setelah dimasukkan jelly.......... n selepas di sejukkan lam peti es... mmg sedap..
( puji sendiri sbb sendiri buat )

kalo nak resepi.... cari lah kat mama shauqi kat sini....
idea n resepi adalah dari mama shauqi okies cuma di ubahsuaipadankan dgn selera aku.....


♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails