ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Ogos 26, 2010

~sana,,sini,,sinun~




Flowers To Make Someone
Ntah apalah tajuk n3 aku nie kan.... aku yg keletihan... tapi tetap kegigihan nak update.......
esok aku cuti.... tapi kan.. mcm x semangat jew lah.... org lain dh sibuk wat persiapan raya tapi aku???? huhuhuuhu.. boss nak wet ayeee gak!!!!..ekekkekee boleh erk camtu???
 Tahniah lah kepada sume kaki2 & tangan2 awam...... ehehehee dpt wet ayee..... makkkk chek nak jugakkkk!!!!!! ish agak2 dapat x wet raya utk staff PPN taun nie erk???
doa kudus ku.....walaupun ada pertukaran dlm pentadbiran tapi boss baru tatap ingtkan kebajikan anak buah... adesss doa kudus suci murni tuh...... nak raya tp kewangan x begitu baik makanya selera untuk berjimba itu kureenggg ok...... huhuhuuuuu 

aktiviti aku mggu nie agak memenatkan... kemarin ngan hari nie aku kena masuk ladang.... Musim harvest dokong daa..... penat tapi relaks..... sempoi.... sbb walopon penat wat keje tp sume gengzz yg bekerja itu adalah sengal okay..... nanti2 lah nak upload gambo.... kemalasan melanda jiwa...... ehehhehe

erm.. dah 16 hari kita berpuasa..... Ramadhan dah semakin nak berlalu meninggalkan kita....
erm.. semalam... masa baring sblm terlelap.... jiwa aku tetiba sayu,.... mengenangkan insan2 yg aku sayangi....
ARWAH ABAH...... ARWAH NGAH...... adess tetiba airmata turun..... ermm.... emo jerk kan.... sesungguhnya aku amat merindui mereka...... walaupun aku bukanlah insan yg penting buat mereka dulu tapi pada aku kasih mereka amat aku sanjungi...... tanpa mereka siapalah aku...... opss..... maaf jiwa aku mmg agak sensitip kalo teringatkan arwah insan2 yg kusanyangi ini...... semoga Allah tempatkan roh mereka bersama golongan orang yang beriman...... amin....
esok lusa dah cuti.... tapi cik abe aku nie bila lah nak balik..... nak supingg..... baju dia belum beli.... untuk aku n anak dah siap.... tq cyunk..... sebab belikan baju ma dan anak....
ok lah SELAMAT BERCUTI N BERISTIREHAT UNTUK SEMUA YG SUDI MENJENGAH BLOG AKU...... 
DAAAAAAAAAAAAAAA......

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails