ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Jumaat, April 01, 2011

♥♥apa yang sesuai yea????♥♥♥








Ewaah..eeewah..... hari nie saja dah berapa n3 ai buat nih.. ehehhehee balas dendam erk...... maklumlah dah lama sangat tak updatekan blog ai nih..... tup..tup.. hari ni dah 31hb Mac tu..... adesss layanzz jerk la yea n3  yg ntah apa2 ni... ehhehehee...

okay,,balik pada tajuk di atas,, saya ingin mengajak kalian untuk berkongsi dengan ai panggilan apa yang sesuai untuk pasangan kita sebenarnya...... ( muahahaaaaaa ayat formal siot.... aku kah itu?????)

Untuk Kaum Lelaki :-

HONEY,SAYANG , B, DARLING, ABANG, PAPA, DADDY, PAK HANG, ABAH @ dan sebagai nya...

Untuk Kaum Wanita :-
HONEY, SAYANG, DARLING, AYANG, UMMI, MAMA,MUMMY, MAK HANG, dan lain-lain jugak.....

Hahahhaaa.. so caner,  pa panggilan yg anda gunakan sekarang????? 
tapi kadang2 mcm2 paggilan yg kita dapat dari pasangan kitakan.... macam ai,,, mula2 couple dulu cik abg panggil " honey... tapi kebetulan ntah dia panggil honey @ hani(nama betul ai)", bila dah 2 tahun, panggil 
"sayang tp kat depan mak tetap panggil along.", lepas tunang, " ma" dah kawin.... "ummi/ kalo kat depan anak @ ma @ sayang bila berdua-duaan"  tapi tetap bahasakan diri ai along kalo bercakap ngan mak2...... adesss x pew la apa2 jew lah sayang......

tapi mengejutkan marin... jeng.. jeng..... selalu nya kalo sms bhse yg diguna pakai ialah ma & pa..... tup..tup.. marin  bila msj dari cik abg masuk..... 
" sayang dah makan???" 
uiksss...... ehehhee nak tuko angin kew laki haku nih........ 
ai pon balas la...
" yea B..... syg dah makan"..... nak jugak tu.. ekkekeee
" alah jgn pggl B lah syg.....".... pulakkkk
" lorrr napa lak???? kan best tu? hbs nak syg pggl apa lak?"
"x sedap jew dgr bunyi nak mcm @#$&% jew" adoyaiiiiiii.... mcm tu lah plak...
"okay...syg paggil abg lah yea!!!"
" hah tu kan molek dengar!!"..... hahahhahaaa motip dia???? dia jew yang tau....



so........kerana itu lah n3 nie terhasil.... hahhahaha mcm syok sendiri jerk kan....

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails