ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Rabu, Januari 26, 2011

~ 1st award untuk 2011~



toche2 buat mamagee  kakak ku!!!!!
ini award pertama 2011 yang di tag untuk saya.....

http://3.bp.blogspot.com/_y0QTGKJrnbo/TT7IaoYSFaI/AAAAAAAAUlA/AZJIFLsn7g8/s1600/AwardNewYear.png 
ada 5 soalan .... tapi kena jawab satu jew kan????
so saya pilih soklan nie
Apa pengalaman yang memang tak boleh nak lupa yang dilalui di tahun 2010?

Pengalaman di tahun 2010 yang tak mungkin akan saya lupakan untuk seumur hidup saya ialah
 ♥ 


http://2.bp.blogspot.com/_y0QTGKJrnbo/TP2-dXY8DjI/AAAAAAAAT6E/JpVB3rWK9HI/s1600/IMG_1521.JPG
Pengalaman pertama kali bertemu dengan kakak kesayangan hamba....... alhamdulillah di tahun 2010 kami telah di izinkan Allah untuk bertemu muka buat pertama kali  setelah bertahun kenal....

http://1.bp.blogspot.com/_y0QTGKJrnbo/TP0OPYQremI/AAAAAAAAT4Y/5sf-NEy9ZsA/s1600/IMG_1484.JPG


Saya nak tag sapa erk??? sebab saya cuma paling rapat ngan pemilik Blog " A Journey Towards Happiness" tp dia dah tag saya...... kalo nak tag Pemilik blog" The Miracle of Love" okay x????? sebab dia jugak adalah antara kakak kesayangan hamba..... ehhehehee
So kak Az jangan segan2 yea......





♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails