ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Ahad, Februari 20, 2011

~~ makan angin @ penang lagii~~ part 1


Entry edisi percutian...... mcm la byk sgt yg ado.... tapi apapun. percutian kali nie agak seronok sbb kami bertiga... incik some leh join walaupon mmg tlewat dek menanti dia hbs keje.... janji awalnya dia nak balik umah pastu terus bertolak ke penang bersama... last minit.. dia x jadi balik n keje hbs kul 3++.. adesss... so,, kena drive sendiri la ke penang.... destinasi pertama sebelum ke Tanjung Bunga Beach Hotel ialah Teluk Kumbar, Bayan Lepas.... hantar parents kat umah adik.... bg can org tua tu men ngan cucu.....si DANISHA...... layanzz gambar mek nisha lu.. jom..

danisha ngan kak iqah....

danisha tgah kusyuk tgok apa ntah...

tgok kak iqah dia lah upa nya...


Danisha ngan along...... time ni ms bw dia g antar pak long dia.... 
dia pun nak drive sama... lucu betul minah nie...


2 ulasan:

Ogy berkata...

owhh so jumpa cik abg kt penang terus ke al?

alya berkata...

aah kak.. ambik dia kat permatang damar laut jew..... pastu terus ke sana kak....(TBBH)

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails