ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Isnin, November 01, 2010

~Salam Isnin~

Click here to get more from MasterGreetings.com

Isnin kembali....dan selamat datang NOVEMBER!!!!!!
walaupun kat Kedah marin adalah hari bekerja...n saya pun dah bekerja tapi hari nie my luv hubby baru bertolak ke Ipoh... tempat keje dia... huhuhu makanya setiap Isnin hingga Sabtu,, saya adalah kembali bujang terlajak hokay... perasaan adalah sangat tak best bila kembali menjalani rutin hidup tanpa DIA..... oh hati... tabah lah.... 
Mood untuk mengapdetkan blog adalah sangat menggebu... tapi apakan daya nak wat 1 n3 pun puas curik3....opsss padehal nak BW ok jew kan...

oh yea.. bila sebut ttg BW.. saya mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH BUAT SIFU SAYA...♥♥♥mamagee ♥♥♥
kalau tak kerana khidmat nasihat pree cik akak kesayangan saya itu mungkin saya punya follower masih 19 orang kot..... tapi bila saya amalkan petua2 beliau alhamdulillah dah nek mencanak okay jumlah follower itu.... terima kasih kepada mamagee n semua yg sudi terjah blog x seberapa ini n follow ai... TQ VERY MUCH uollsss.....mmmmuuuaaahhhhhhhhhh sayaangggg semuaaaaaaa

2 ulasan:

Zura berkata...

SEKEJAP je dh bln 11...

alya berkata...

aah lah zura.....

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails