ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, November 11, 2010

Contest Mimik Muka MENARIK!


Akak di tag adik manisssss..... kena lah wat kan.. apa pun tq yea dik...
Contest mimik muka erk??? adoiiii jap2 jom kita tgok lu apa contest n syarat2nya.......






( ini adalah di copy paste kan dr blog tuan contest yea)

so, syarat2 penyertaan:

1. blogger yang berwarganegara malaysia sahaja. either laki or perempuan. dua2 leh join contest ni. ♥♥♥  okay akak warganegara erk.. bukan bangla mariiii!!!!

2. mesti menjadi follower kat blog cik cikin tau! senang korang nak tau sape pemenang kan? takut2 juga if due date ditukarkan k. ^^ ♥♥♥ akak follower ke 319 utk blog cik kikin......

3. dah tengok tajuk contest ni pun, sure tau nak letak pic ape kan? tak kisah la gaya ape sekalipun. but, mimik muka yang paling menarik, akan menjadi pemenang!

4. buat la entry pasal contest nie. cite la pasal picture korang.

5. picture mesti la gambar korang sendiri. bukan gambar mana2 artis lak! tak kisah la if gambar sorang2 or ramai2. if nak edit ke, or nak combine banyak2 pictures pun boleh. ikut la creativiti masing2. ^^v

6. tak kisah pakai ape2, asalkan tidak keterlaluan k. kena jaga adab n tatasusila juga rite? ^^

7. lepas dah buat entry pasal contest ni, jangan lupa pula post kan link entry korang kat comment bawah ni.

8. ouh yer, jangan lupa letakkan banner kat atas tu, pada sidebar blog korang k. n make sure link kan ke entry contest ni k!

9. tarik tutup adalah pada : 25 DISEMBER 2010

10. hadiah misteri menanti anda! jangan risau, hadiah memang menarik! dan hadiah akan di pos selepas nama pemenang di umumkan!

11. tag contest ini kepada 3 sahabat anda! if lagi ramai, lagi better rite?



okies.... ini gambar nyaa yea..



 ehehhehee boleh x?? boleh x????? boleh lah yea.....

dah x dew gambar yg menarik ngan mimik muka yg shumell2.... sbb sy adalah skema kot bila bergambar... ngeeeeeeeee... gambar ni di ambil time tgah tggu latihan untukikrar di Stadium Darul Aman baru2 nie...... tgah borink tahap babun!!!!! ehehehheh

okay saya nak tag :-


mamagee
puan az
zura  


kalo sudi wat lah yea....


4 ulasan:

Nurul Ashikin berkata...

thanks 4 joining!! ^^v

Ogy berkata...

opsss kena tag eh...nnti cr gambarr kalo ade..hik3

Ogy berkata...

al takde lah gambarm imik muka nih...hik2

syariza09 berkata...

larrr..akk kena tag ker? br tau ni...sat gi nk p cari gambaq no

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails