ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Ahad, Oktober 18, 2009

~bz~

Dari mggu lepas g... buka jerk blog mmg niat di ati teringin tahap gaban nak update blog, tetapi... apakan daya aku di landa ke BIZIan yang agak hebat... ewaahhh ayat....
ingat nak upload gmbq umah terbuka pun x menyempat.. buka blog pun nak bg lepas ketagih jerk org kata... heee..hee... alah mcm org bercinta tuh... kata org tu2 klw x leh tgk org tgk bumbung umah pun jadik lah kan???? betoi ka erk????? entah lah kan... pikiaq lah sendiri... kwa..kwa.. apa ke pesen aku nih...

byk benda aku nak kongsi citer kat sini...tapi, aku note short dulu lah kot len kali aku citer len...
eh 1 g, masih relevan kah aku klw aku upload kan gambaq umah terbuka aidilfitri??? padahal... Syawal dah nak bhs nih??????? konpius lak...
okey... mggu lpas aku kn meeting di HQ... balik jerk dari Meeting tuh semangat aku len macam...
mcm kena tonik ghajin tuh... wah..wah.... padahal..... (hanya aku yg tau...).. pastuh
aku adalah keje luaq dr pej sikit2...n maknanya... aku mmg xlekat dlm pej lah kan...
so mcmana nak update blog kesayangan hamba ni....

pas tu, masa 14hb... tu aku cuba cadangkan kat luv hubby aku yg aku nak g tgk night jump kat Menara Aloq Staq... n di sebabkan ada masa keje keterlanjuran untuk aku maka nya aku postpone sat... malam Jumaat comey hubby aku kata...owh rupa2nyer ada udang di sebalik MEE...
tau naper... kalau mlm Jumaat tuh... maknanya aku bleh tdoq kat umah MIL aku... erm.. cian cayang.. dah byk mggu gak aku x balik umah MIL aku.. mggu lps hubby aku sorang jerk balik tdoq sana... ish... menantu apakah aku ini????Sibuk mak... heee..hee... adik ipaq aku kata kak ni asst. MB ka yg bz sgt... haa.haaa.. alah ayat mau power beb...makanya...malam Jumaat tuh dengan penuh semangatnya.. wlpn aku dh smpy umah kul 6++ kat umah aku bersiap laaju ala pepaya..n bertolak balik ke umah MIL aku,

Oleh kerana aku nie nak jd menantu mithali... makanya harus lah ajak MIL aku yg mmg mcm aku... suka jalan2 mkn angin gitu.... dlm 9mlm ++ aku pun smpylah kat Menara tu...alah dr umah MIL aku dlm 10min jerk.... awai tuh ingt dh xdak org terjun mlm2... tp dalam 15min kami menunggu.. adalah terjunan dari Denmark klw x silap aku( suma penerjun malam tu 15 org...) nak snap gmbq... hampeh.. xnampak... gelap tuh... geram tol..
pas tu ajak lah geng cik Lia ke kwsn bwh Menara tu...
best jugaklah... ada persembahan apa ke nama ntah alah yg main api2 tuh... nanti aku upload gmbq....nak cita pun xtau.. hampeh toi lah aku ni kan... n malam tuh aku pun tdoq lah umah MIL aku... Pagi tuh anak dara aku bgn awai giler... aku pun ty lah.. adik nak pi mana awai bgun... mmg lah aku plan nak balik umah awai... tapi ni subuh sabdan dah bgn... dia kata pa tau.. adik nak p pertandingan mewarna lah ummi... kan ada hadiah gerek( basikal) lawa tuh.... ish2.. anak dara aku nih... tapi sian dia aku x bw pi pun.. sebabnya, aku ada nuri kat umah Kak Nab( kak tiri anak tiri bapak tiri aku) bapa byk tiri daaa.....
ptg tuh pas balik dari umah kak Nab tuh, aku terus ke IPD Sik... adik aku kena transfer ke IPD Sik dari IPD Langkawi... alah g tolong ngacau anak2 buah aku cuci umah Pak Tuan tu lah... besau gak umah tu...
tapi mujuq lah rakyat jelata kami ramai...
dekat 20 org...
tapi yg wat keje 8/20 tu jerk kot.... hee.hee... yang lain??? main ayaq... aku???? tolong jugak... tolong ambik gambaq... kwa..kwa...
okey aku tengah ghajin nih... nak upload gambaq.

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails