ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Isnin, Oktober 12, 2009

~erm.....~

Aku dah siap buat n3 tadi pasai mama tisya duit raya give away....
tapi kerana aku cuba berkali222 untuk wat sticky entry...TAK BERJAYA maka...
aku pun frust lah nie....
kepada sesapa yang pandai....
tolong hamba... bantu hamba....... pleaseeeee...
cedih nih... huu..huuu....

4 ulasan:

Prinzcy Syida berkata...

huh?

apa kata set tarikh kt post option.

Zura berkata...

nk mintak tolong sticky mode entry nie ke...cara dia cm nie

1 akak buat entry cm biase
2 pastue publish then jgn view blog dulu...
3 g kat edit post then akak tukarkan date n time, smpai bile akak nk entry tue dok kat atas..
4 nk tukar date n time tue akak g kat post option yg kat bwh tue
5 then br akak publishkan balik entry tue then view blog...
okey...klau xfhm leh tnye sy lg

alya berkata...

TQ ZURA... HEE.HEE BAIK CIKGU....

alya berkata...

TQ ZURA... HEE.HEE BAIK CIKGU....

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails