ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Ahad, Oktober 04, 2009

~bestnya bercuti~

Hari tuh masa raya aku xberkesempatan nak cuti lama2....
tapi minggu lepas aku ambek peluang kaw22 punya... CUTi beb!!!!
Tapi aku ada agenda penting yg sememangnya menuntut utk aku bercuti....

Hari Rabu ,30hb Sept 2009: Sebabnya... aku menemankan suami ku tercinta ke Mahkamah Majistret Jawi, SP Selatan...
Untuk menyetelkan saman-samannya...( byk kan saman2nya lagi tuh)

Hari Khamis, 1hb Okt.2009 :- Lepak kat rumah... pastu bawa family aku p pekena bihun sup gearbox kat K.N sodap juga... gambaq xdak...maleh

Hari Jumaat 2hb. Okt 2009 :- Balik nak tgok anak pz tp dy dah bw bb dia ke Hospital lak... Sambil menyelam minum ayaq...haa.haaa... hubby aku n bonda ku... dengan gigihnya p ke kebun getah muda bonda ku n 2 beranak tuh siap mesin rumput g.... hai ghajin laki aku... bodek mak ke bang????? sssshhhhh...

Hari Sabtu, 3hb Okt 2009 :- Ingat nak balik umah MIL... mggu lps MIL aku mai umah tp aku tersangatlah sibuknya... MIl aku balik ngan Abg Ipaq aku yg juga mai umah... hubby aku kuciwa sbb xsmpt nak antaq MIL aku balik.....
tapi marin.... dia kata kita lepak kat umah jerk lah.. hujan2 malas ah nak kuaq jalan2222 n apa g xtvt kami bila ujan.... zzzzzzzzzzzzzz.....boleh gitu????? haa...haa....
inilah n3 merapu dana aku bila dah kembali dari cuti....
okey..adios..

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails