ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Isnin, September 07, 2009

~Jalan-Jalan Tak Boleh Makan~

Best x erk tajuk tuh???best ker x aku tetap rase hepi....
org len bulan2 pose maleh nak g jalan2 nih... tapi d,sebabkan anak dara aku nih
maka dalam separuh paksa( sbnrnya best jugak) maka kami bertiga pergilah ke Zoo Taiping pada ari Jumaat yang lalu(4hb.9)...
Sbnrnya, kami ada misi lain ke Perak( Ipoh yg sebetul nyer..) bila keje yg penting2 dah siap awl dr jangkaan maka dlm kapla aku nak bodeklah hubby aku nih utk ke Cameron Highland@mana2... tapi hubby aku kt ari tuh ms ke Manjung dah janji ngan anak dara aku nih utk ke Zoo tp xsempat...
Maka, Cik Abe saye tuh pun nak bw lah anak dara dy ke Zoo....
Tima jerk lah..

Abah & Ummi yg mmg dah tersangatlah letih.....

Bergaya ngan tiket.... konon2nya buktilah dy ke situ...

2 beranak yg tersangatlah asyik menengok Gajah....


Sian abang..... letih erk... dah ler pose...



masih nak berposing wlpn dah tersangat letih berjalan....

Next n3 aku nak citer pasai mak aku yg kena tahan kat wad ari tuh...
okey...ciow...

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails