ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Rabu, September 02, 2009

~minggu dugaan~

firstly... aku nak ucapkan
"SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN NEGARA TERCINTA KALI KE-52"
aku br msk ofis jap pg nih nak isi borang cuti nak sambung cuti sbnrnya...
tapi di sebabkan kerja menimbun... aku terrrrpaksalah habiskan dulu yg paling penting222.
tp smbil menyelam nih..... nak juga..jugakkkk update blog aku yg x seberapa nih...

hari tuh cdg2 nak cuti 4 hari jer... tapi... my luv mom dah kena msk wad plak..so kena n wajib sambung cuti... coz dh xder sesapa yg nak jaga mak aku tuh n anak ku yg bersekolah tuh...
so..tercuti lah aku...bley ker guna ayat tu erk???
Minggu nih penuh dgn dugaan maha hebat untuk diri aku...
Mujurlah kesabaran masih ada dlm diri insan kerdil ini..
Ya Allah..... penuhkan lah kesabaran dalam diri hamba mu ini...
Bila mak sakit aku mmg cukup takut....
walaupun aku harus terima segala ketentuan Ilahi...
tapi itu lah...
bila manusia tetap manusia... ia pasti akan tetap di duga & terduga......
ada yg happy...
ada yg cedey...
ada yg menyakitkan hati...
ada yang memamah perasaan ku....
minggu dugaan ini....
aku akan luahkan segalanya nanti...
nak sambung keje jap...
tersangatlah banyak...
okey ciowww...
salam ramadhan & salam kemerdekaan

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails