ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Isnin, Mei 16, 2011

~ 2 orang baru yang sgt shumell!!~


Dalam hati sangat best n teruja sebab dalam masa seminggu aku dapat 2 org anak buah yg sangat shumelll n kiut gilaa...

Ni anak buah ( anak adik aku )

ABDUL HADZIQ FIRHAN
DOB : 27 April 2011
dah jadik budak botak hadziq... ehehhehee
Hadziq & Mama dah balik berpantang kat Kelantan pulak...
bila lah nak jumpa plak budak cute nih...



Ni plak gambar anak buah aku ( anak dara nih )
maaf dik kak terrpaksa post entry gambar anak sblm mak dia posting...

NURUL SYAZA RAIHANAH
anak dara sgt shumell n sangat baik!!!!
idong mancong oooo....



aku jugak yg xdak baby kecik... puas bertepis ngan soklan2 sensitip......

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails