ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, April 07, 2011

♥♥♥nyummy...nyummy...♥♥♥

Rasa cam kat e nak telan2 jew..... adesss sejak 2 3 menjak nih selera makan macam di pam2 jew!!!! sunguh tersangat brselera ngan mende2 camni.... ehehhehee....
 minggu bila ntah time leh deting2 ber dua ngan cik abe..... apa lagiii.. terus la wat manjew2 swuh dia banjew fruit cheese tart nih ( kalo x betoi nama dia solii arr)..... rembat 1 set nih.. kat Kedai kek Sayang.... nyummy.... tersangat sodap.... ni kali ke -2 sebenarnya... hubby pon sukeew sangat...



2 bijik sebelah kanan tu ai punya....hik3....


kasikkk close up sket tp kamera cap cipan.... 
ehehhee makanya hasilnya jugak adalah cipan... harap maklum...

 apa punn... sabtu nih akan di jalankan lagiii sesi manjew2 utk dapatkan menda alah nie...

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails