ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, April 07, 2011

♥♥♥ dah besar pun♥♥♥

Apa yang besar eh????? sebenarnya nak berbicara ttg anak dara ai yg dah besar... dah 9 tahun ....besar sangat dah kan, org kata dah boleh sgt2 utk dapat adik.. ehehhehee

huhuhuuuu mmg impian kami sekeluarga utk tambah anak aka ahli keluarga..

tengok lah anak dara nie... dah besar.. dah pandaai macam2 dah.... 
geediksss pon dah mcm ummi dia.. eheheheee, tapi 1 bab jew lebih advance dr ummi...
bab mekap... adoiyaiii hebat....


tapi... dah nak masuk 3 tahun mencuba.. rezeki kami blom ado!!!! yang ado ni hah..

mak ngah ngan pak ngah afiqah....
( adikku itu membesar bagai juara sejak wf dia peknen... )
adik ipar ai tu dah tggu maso yo nak meletop....
rezeki derang datang dulu... mak ngah tgah peknen anak sulung tuh...
apa pun kak doakan sume selamat yea ngah!!!!


untuk lalinggg ai.. sabor yea lalink... nnt kalo Allah izinkan... ado lah rezeki kita plak...
nota jari :- mood sentap jew bila ada yg asyik tanya bila nak tambah.... anakdh besar...  hhuhuhuu sentap dowh!!!!!

2 ulasan:

Zura berkata...

nti adelah tue...

alya berkata...

ehehhehe yupsss msh mencuba n menanti....

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails