ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Rabu, November 10, 2010

♥♥♥**Me + My PINK Stuff**♥♥♥


♥♥♥**Me + My PINK Stuff**♥♥♥

http://1.bp.blogspot.com/_y0QTGKJrnbo/TNN1XduRQXI/AAAAAAAATaE/Mzcd0c3I15c/s1600/Ogy%27s11818.jpg



SYARAT2NYA :-
  • WAJIB jadi follower mama ye.. ♥♥♥ okies dah lama kot follow mama.....
  • Buat 1 ENTRY pasal contest ni. Masukkan Badge Contest di atas 2. {kalo takleh save gambar tu..uols print screen dan edit kat paint...hehe kena berusaha sket ya} ♥♥♥ saya telah mengigihkan diri untuk memasukkan nya ke sini.... lulus x???? ngeee
  • Letak gambar uols dengan APA SHJ brg yang berwarna PINK. Pink sajork, biru, pepel, hitam tak bley ya..hik3...Kereta, kasut, baju, tudung, teddy bear, tong sampah, pensel..apa2 sajelah asalkan barang tu pink...Jgn letak gambar barang je...gambar uols sekali mesti ada..buatlah aksi GEDIK2 sket...hahahaaha...{gambar tu bioo clear ya..yg kabur2 reject} ♥♥♥ okies dah masukkan gak...



  • Last sekali tulis kat bawak gambar tu 'I'm a BIG FAN of MamaGee's blog!!" dan LINK kan kat BLOG MAMA {hik2...sapa tak tulis ni..out terus..} ♥♥♥ WAJIB DAH TULIS NI... KALO X KENA REJECT!!!!!!

  • Tinggalkan LINK penyertaan kat bawah N3 ni ya. ♥♥♥ okies dah beressssss

  •  Takyah tag sesapa....Ok itu aje...senang kan??
TARIKH TUTUP : 29/11/10 kul 8 PM



hah so simple kan kan...... saya dah join... jom sesapa yg berminat!!!!!!

saya sangat kepingin untuk dapatkan adiah ini..........
mama kasik saya menang yea....ngeeeeeeeeeeee hik3





tadaaaaaaaaaaa......

saya bersama baaju pink yang amat saya sayang........
aci x???? aci x nih?????? aci lah yea..... ehhehehehee





'I'm a BIG FAN of MamaGee's blog!!"

6 ulasan:

mamyharraz berkata...

pesaing nih hehe

good luck!

Ogy berkata...

ngeeee.....macih al.... :D

alya berkata...

mamy <--- hahhahha x dew lah mamy.... mamy lagik hebat apew..

sis....ngeeeeeeeeee bg al menang yea.... wakakkakakkaaaa

syariza09 berkata...

good luck al...

Ogy berkata...

wahhhhh 3 keping tu..semalam perasan 1 keping je...hehehe

alya berkata...

last minit tambah sis... ngeeeeeee dah baca no limit kan???? ekekekkekee

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails