ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Selasa, Ogos 17, 2010

♫♫♫ salam selasa♥♥♥



Salam Hari Selasa...... pejam celik..pejam celik dah 7 hari kita berpuasakan... cepat benar masa berlalu
erm...itu lah masa sekarang amat cepat berlalu meninggalkan kita yang masih berlengah.... ermm aku lah tu.. ekekkeke...

adesss jgn terkejut k sbb dah kul 5++ baru aku posting huhuhuu tadi tgah sedap nak menghapdet tetiba nahhh setimbun keje boss bg.. apa lagi urgent lak tuh.....huhuhuu
kan kata pekerja contoh ko.... ekekekee ( sila muntah ijo k)

so apa menu ptg nie erk???? yg ada lam pala sekarang nak balik buat sambal petai....lagiiikkk..
dah 2 ptg sambal petai okay.... ahaks.. x jemu2 mak nyahhh!!! ekekek
pastu wat gulai rebung+ ayam.. fuhhh sodap2...
yg len2 tgok bahan lam peti es arrr okies gengg nak out dah nak balik masak.....
hari ni lapoooo!!!! huhuhuhuu macam bebudak lak kan....
okies adiosss olssss daaaaaaaaaa


1 ulasan:

syariza09 berkata...

ayoooo...suda tuka ka??? cewahh...dah pandai godek2 yer..pasni makin rajin la al wat n3 :p

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails