ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Khamis, Ogos 19, 2010

♫♫♫ lalallalaaaa mud sangat baik k♥♥♥

Apa sebab aku epy????? hah sebab blog aku dah jadi mcm aku nak.... ehehhehe kalo lah tau mcm ni senang dah lama aku buat.... adessss tu lah kan buta IT sangat aku nih......ahaksss.. sendiri ngaku ok lah kan kalo ada yg kata nak sentap jugak kang...ekkekekeke.. per pun no hal lah aku kan jenis open mind.. kalo ada yg tegur tu aku akan ikut kalo kena cara.... kalo x kena cara.... TETAP dengar k.. aku kan nak jadi org baik2.....adesss perasan ag... muahahhaaaa
ok lah hari nih dh masuk hari ke - 9 kan kita umat Islam berpuasa.... aku tingin sangat nak wat post ttg lauk2 yg aku wat.. ekekkekeee mengaku ok.. ni kalo dgr dek mak aku mau di gelak nya kan... ehehhehee tapi itulah aku dh semakin rajin sekarang.. ehehhehee walaupun cik abg jauh.... tapi bini dia tetap rajin ok.... adesss siap tekan lif sendiri erk..... muahahaaaaaaa

Nak upload gmbaq tapi kabel tpon lak ntah kat mana  adesss sengal jew aku nih kan... nantilah.. wat entry pasai lauk jew 1 page.. ehehhehehe boleh x???? ehe tanya sapa lak.. kan ni blog aku.. ayat sengallah tu...


Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails