ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Isnin, November 08, 2010

♥♥♥~awards dari puan ros~♥♥♥

Terima kasih yea Puan Ros.
 puan mcm faham2 jew yg saya nie berminat..... ngeeeeee.. hehehheehtapi saya ni bukan blogger yg cantik pong..... only sweet!!! hik3.....perasan sudaaaaaaaa


http://4.bp.blogspot.com/_SDmr9sDDjUc/TNaZTetXK-I/AAAAAAAAAWg/EBDvq8BypuM/s1600/beautiful-blogger-award1%5B1%5D.jpg


ishh nak kena jawab soklan gak kew erk???

1. Thanks the person who gave you this award & link them
Terima kasih bebanyak buat Puan Ros....
Walaupun baru sangat saya sy jumpa n follow puan,,, tp puan tetap tagkan saya,,, tq so much... bg blogger yg naif seperti saya awards yg puan bg ini  amat lah bermakna.... ceeewahhhh ayat.... muahhahaha tp ini lah luahan hati kecilbesar saya...

2) Spread the award to 15 bloggers who you like & you think their blogs are awesome!
aiyoooooooo kalo sikit2 jew aci x??????

han 
zura
shida
nanti nak pikir lu erk..... sapa ag nak tag.....

3) Tell 7 hell things about yourself

a) kena ulang alik naik mahkamah........

b) bila di umpat keji org....
c) bila wat keje bertungkus lumus tp tetap x kena di mata mereka2....
lagi 4 NNT NAK KENA PK LU...... ngeeee....

 



4 ulasan:

mr.curly berkata...

yiihaaa!!..dtg tunggang kude nk amik award ni..hehe..mekaseh ye

Prinzcy Syida berkata...

oh tq ^.^

Pencacai Alim berkata...

sweet2..bukan tuan tanah..tuan blog..hehehhe

HaNTwO berkata...

mekacih ye...pokcik sgt menghargainya :)

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails