ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Selasa, Ogos 24, 2010

♥♥♥"Posh76 GiveAway Anniversary 2010"♥♥♥

Haritu... masa aku blogwalking....eheheee terjumpa lah mende nie....kat SINI 
dengan penuh azam aku berniat nak join....
JENG..JENG,.....JENG....

special GiveAway Anniversary


So kalu korang berminat nak joint this
"Posh76 GiveAway Anniversary 2010"
silakan lah yer.. amat di alu alukan... cewahhhh mcm GA aku lak..ekekkee
cuba itu lebih baik dari diam.. fulamakkkkk ayat... ekekkekeok di bawah adlh syarat penyertaan
sempoi dowh....

Syarat~syarat penyertaan

1. Terbuka kepada semua tak kira dah kahwin ke belum
lelaki atau perempuan

2. Kene jadi follower kat sini (WAJIB weh....) aku dah follow k.....

3. Tak perlu letak gambar anniversary ke apa.. (kan aku dh cakap sempoi nyew syarat)..
tapi kalu maless nak mengarang boleh letak
gambo yang berkaitan dgn anniversary yer
(mudahkan)

korang mesti nak tau kenapa apa aku tak buat entry submit gambarkan
sbb susah kang kalu anak dara atau bujang nak letak gambar apalak tak sesuaikan

4. Gambar aku tu pun tak perlu letak kat entry u all ~ maknanya x payah letak gambo tuan tanah yea tuan2 n puan2....

5. Buat satu entry kat blog u all dengan slogan "SAYA INGINKAN ANNIVERSARY saya disambut dengan .......(ikut suka korangla nak panjang berapa bnyk)
slogan ni berdasarkan samaada realiti (sah2 untuk yg sudah berkahwin bercerita pengalaman
annivesary u all kan)...tp untuk tidak mengecewakan
bagi pasangan belum berkahwin pun boleh...ala2 fantasi gitu

6. U all kene TAG sekurang2nyer seorang blogger untuk buat GA ni
dan siapa referral u all untuk GA ni

7. Lepas wat entry kat blog sila linkkan entry tu kat komen juga disini
 supaya senang nak tengok & nilai ~

8. Tarikh tutup: 31/8/2010
(lambat tinggal)
ok itu syarat2nya......


Sekarang.. tibalah masanya......untuk mengarang...
hamboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii macam nak umum kemenangan lak..ehehehe

"SAYA INGINKAN ANNIVERSARY saya disambut dengan .......
penuh ketenangan dan kedamaian......
di dalam taman yang penuh bunga - bungaan yang memekar indah, mengharum suasana...
dalam kesunyian..... yang ada hanya kami berdua.... 
mengimbas detik dan saat indah yang berlalu....  
membilang detik yang mendatang.... penuh keindahan.... menghayati saat2 berdua....
gambar adalah hiasan.....

Makan malam yang penuh romantis.... tak perlu di hotel atau restoran di umah pun ok... tapi
tetap berdua.... memasak...menghidang... 
dalam suasana yang sangat romantis......
macam nie.......

gambar ini juga sekadar hiasan..

tapi kan x sah ler kalo x der mungew... wajib kena ado....

mcm ni kew kan..... tapi nak mungew rose..... wajib....
gambar ini juga sekadar hiasan..
bila dah beromantis2 ni kan aku sgt teruja hokay kalo dapat mungew lagi....
ini wajib kalo x majuk setahun...

gambar ini juga sekadar hiasan..
ekekekkee tak agak2 kan....
cik abang kalo bace n3 nih.. sayang nak pink rose k nanti.... ehehe   

erm...... satu impian aku..... aku nakkan sebuah bilik yang amat romantis di hari ulangtahun...
opsss.... terlajak sudaa.. tapi itu kan satu impian.. al maklumlah masa 1st anniversarry kami x kemana2 pun aku cuma dapat 3 kuntum rose dari incik suami.... tapi syukurlah....
tanggal 12.12.2010 nanti genaplah usia 2 tahun mahligai yang kami bina....
( merepek lah plak kan.... )
eh mcm ni romantis kew????
gambar ini juga sekadar hiasan..
tapi aku suke mcm ni...sempoi... tapi nice..... ada mungew2... ahakss......
ok jadi lah kot... 
aku takut kang akak tuan tanah muntah ijo lak tgok angan2 aku nih..ehehhehee

ok aku amat teringin utk men 'tag'


SAYA TERJUMPA GA INI DI BLOG TUAN TANAH SENDIRI..... BUKAN  DI TAG SESAPA....
SEKIAN WASSALAM.....

2 ulasan:

POSH76 berkata...

salam sis terharu I baca romanticnyer....wish u good luck ye

Thanks for joining

alya berkata...

tq kak.......

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails