ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Ahad, Ogos 29, 2010

♫♫♫♫lalallalaaaa duit raya♫♫♫♫




Alhamdulillah...... syukur.... walaupun aku tak pasti tapi aku rasa mcm cerah jew masa depan utk pegang wet raya!!! adesss mcm budak2 lak kan... ehehheeee..mood nak supin.... dah menebal nie wehhh..... ahakss.....
sikit atau banyak itu tak penting yang penting ada wet untuk berbelanja bg meraikan hari raya..... persiapan untuk anak dara aku dah complete...... utk cik abe jew belum ada apa2.... kena tggu 31hb nie lah agak nya... sbb baru cik abe cuti..... adess payah lah PJJ nie.... untuk Mak -40%, utk MIL - 0% lagik.... ehehhee menantu hantu betul kan..... jap yea mak... nanti chek balik bawa mak p supin sekali.. ececececee ayat....
 apa pun kena tunggu green light dari menteri kewangan makcik dulu lah..... huhuhuuuuuhuu
okies apa pun... pepagi nih kita layanzz keja lu......



Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails