ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Rabu, Jun 23, 2010

~@opis~

Hari nie kat opis aku ada Majlis Bacaan Yassin & Tahlil serta Kenduri Kesyukuran....
ehehheheee panjang lebar lah plak ayat mula kan..

skrg sementara nak tggu time balik aku nak update cite marin punyaa...
kisah abg2 aku kat opis( kwn2 opis aku ler )
derang nie mmg rajin..... ehehehe..
kami sbnrnya dah mcm adik beradik kat sini....
time nak ada mjlis mmg meriah k.....

so... marin.... time lunch, derang ngan gigihnya telah memasak...walaupun sempoi giler tp mmg best giler ok opssss apa lak byknyew giler...

gmbar byk tp aku dah editkan kat lam 1 page jerk...
lihatlah kegigihan mereka ok.... ehehheee



Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails