ASSALAMUALAIKUM.....

SELAMAT MENJENGAH KE BLOG NUR KASIH
Buat insan2 yang sudi singgah di blog ini... saya ucapkan jutaan terima kasih.... tapi kalo sudi. tggllah jejak supaya saya leh follow blog kalian...... tq......

kalau sudi......... jom lah follow aii......

Ahad, Jun 06, 2010

~aku yang geram!!!!!!!!!!~

Pepagi lagi mood aku tersentap.... dengan macam2 hal.... ish.. memang geram sangat ok....
opsss.. teruk sangat ker puncanya????? x kira teruk x teruk tapi hati aku sangat tersentap hokayyyy.....

aku nak lepaskan kat orang2 ittew rasanya x patut sangat.. so,, aci kan kalo aku luahkan melalui jari jemari aku ini.... ahakssssss.... ok mcm nie.. aku kat opis di tugaskan untuk mengutip duit2 untuk sebarang majlis bagi staff( macam duit untuk tabung) bantuan kecemasan gittu......alkisahnya.. mamat sengal ni mmg lah.. dah 2x okay aku di malukan....
aku cuma nak tunaikan amanah untuk mengumpul duit itu sajork..... tapi Allah yang maha Mengetahui tahap tangkai jering mamat sengal nih.....pastu siap malu2 kan aku plak.... ishh.. jaga ko,azam penuh dendam nih...
pastu lak..... laki aku pun sama...... pepagi lagik aku daah kena marah2.... ish macam sume tu salah aku..... eeeeeeeeee.. geraaaaaammmmm...rasa macam nak sarapan BBQ daging manusia jerk pagi nih......
opssssssssssss sabar makcik.. sabar .. okay..........
tarik nafasssssssss... lepasssssssssss... tarikk lagikkkkkkkkkk lepas...... erm.. ok dah kurengg rasa maraah tu....tapi aku punya dendam. kat mamat tu pasti aku akan bayar.. x kira.... aku kan sengal..... jaga ko!!!!!!!!

ok geram makcik yang daah terluah..... aadios... nanti makcik raajin maak cik update pasai Suarasa kat Stadium Darul Aman ngan Majlis nuri kawenn kaawan makcik..... adiossssssssssss daaaaaaaaa

nota jari tangan :- psstt.. makcik dah jumpa wall sticker.....ehehheee tapi dah ketinggalan ker????

Tiada ulasan:

♥♥@ku & di@

besday haku.......

anniversary @cinta kami

Daisypath Anniversary Years Ticker

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails